Евростил 2003 е официален представител на GAV Италия и с цел популяризиране на бранда има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна. Нашите продукти може да откриете и в множество хипермаркети като Багира, Крез, Мастерхаус и други. Приемаме нови дистрибутори.

Поддържаме 99% наличност на предлаганите стоки и имаме внос от завода в Италия всеки месец. За да станете дистрибутор на Евростил 2003 , трябва да уточните към кои продуктови категории проявявате интерес и ориентировъчно какви количества бихте желали да поръчвате. Предлагаме консултация относно най-продаваните артикули на фирмата. Продуктите могат да бъдат поръчвани в блистер и без блистер. Блистерът малко оскъпява продукта, но привлича вниманието на клиента. Освен това е удобен за позициониране на стелаж. Изборът е Ваш. Договореният  процент отстъпка е върху редовните цени на продуктите т.е. не важи за продуктите в промоция. Евростил 2003 предлага 86% процента от продуктите в каталога на GAV. В случай, че не намерите продукт, който търсите или имате запитване от клиент, моля да ни уведомите. Ние ще го внесем за Вас. Ако решите да станете наш дистрибутор, моля свържете се с нас за получаване на оферта. Това можете да направите чрез формата за запиване, на имейл или телефон.

Евростил 2003 предлага пистолети за боядисване, пневматични връзки, пистолети на въздух за компресор, пневмоподготящи групи. А също така резервни части за компресори като пресостати, редуцир вентили, предпазни клапани, аерографи и компресори за аерограф. В нашия онлайн магазин ще откриете пневмоподготвящи групи за компресор като кондензоотделители, редуцир вентили с манометър и пневмогрупи. Компанията внася компресори за въздух и пневматични инструменти от италианската компания Bamax. GAV  и Bamax  са регистрирани в системата за управление на качеството ISO.

Всички продукти, които предлагаме имат декларация за съответствие.