Разгледайте нашите предложения за качествени пневматични пистолети за боядисване на въздух, внос от GAV – Италия.

Съдържание

Какво предлагаме в тази категория

Предлагаме модели с горно или долно казанче, без казанче и тип аерограф. А също така професионални пистолети за нанасяне на боя HVLP с нисък разход на боя и висок дебит. В тази категория ще откриете и пневматични пистолети за боядисване с допълнителна регулация на въздуха. За дюзите трябва да знаете, че са с диаметър 0.5, 0.7, 1.00, 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.00 мм. Професионалната серия е с работно налягане 3 бара.

За всеки един от продуктите ще можете да прочетете подробно описание, разписано максимално точно. По този начин ще се ориентирате най-добре за неговите характеристики и специфики.

Нанасянето на боя с пневматичен пистолет за боядисване се използва за предмети със сложна форма, където има ръбове и ъгли. Те са трудни за достигане, а когато се търси равномерно и гладко покритие върху повърхността, бояджийските пистолети на възду са най-добрият начин.
Предназначени са за сфери на работа, в които се цели постигане на еднакво покритие, висока ефективност и плътност върху всякакви повърхности с боя и лак.

Видове пневматични пистолети за боядисване

Системата за нанасяне на боя HVLP е с метални дюзи 1.5 мм, 3.00 и има многобройни приложения в домашни условия. Дюза 3.00 е подходяща за боядисване с латекс. Пневматичен пистолет за боядисване тип аерограф намира приложение при боядисване на малки детайли. Предлагаме допълнителни дюзи за всички видове наши пистолети за боя. Работното налягане на бояджийските пистолети е от 6 до 8 бара. Предлагаме дюзи с размери с 1.2, 1.8, 2.00, 2.2, 2,5 мм., а за пистолетите за боядисване тип аерограф дюзи с размери 0.5, 07, 1.00 мм.

Поддържаме постоянно резервни части на склад. Резервни чашки, комплект за почистване и смазване, филтри за боя, поставки за пневматични пистолети, О пръстени и уплътнения. Освен това можете да разгледате в нашия онлайн магазин за пневматика предпазните маски при боядисване и комплектите със защитни очила, маска и наушници. Имаме наличности на склад за всички модели бояджийски пистолети, които продаваме в сайта или физическия си магазин. Гаранцията е 24 месеца.

GAV е италианска компания с над 40 години опит в производството на аксесоари за сгъстен въздух. Отличава се с високо технологично ниво и непрекъснати иновации. Регистрирана е в системата за управление на качеството ISO. Бояджийски пневматични пистолети на GAV са добре познати и предпочитани от професионалистите. Евростил 2003 е официален представител на GAV Италия.

Пистолети за боядисване с латекс

Благодарение на тях боядисването с латекс вече е на съвсем различно ниво. То е в пъти по-лесно. Качеството също е отлично. Най-хубавото е, че става бързо и по стените не остават косми от четките. Покритието с латекс е равномерно и гладко. Този метод не изисква повторно минаване с латекс, защото плътността е отлична още първия път.

Ние заставаме зад качеството на нашите инструменти и гарантираме, че ще постигнете професионални резултати у дома.

Пистолети за боядисване на стени

Времето на четките и валяците отдавна е отминало, защото пневнамитчните пистолети за боядисване на стени са същинска революция.
Когато пръскате стената, дръжте пневматичния пистолет за боя на подходящо разстояние. Пневматичните модели са най-търсени, когато става дума за професионално боядисване на стени. Те не могат да работят, ако не са свързани към компресор. Затова е добре да прецените дали пневматичните пистолети за нанасяне на боя върху стена отговарят на нуждите ви. В магазините за пневматика може да откриете разнообразие от размери, марки и качество.

Пистолети за боядисване на коли

Тези модели най-често могат да се видят в автомобилните сервизи, които предлагат услуга за смяна на цвета на колата. Именно хората, работещи в сферата са най-заинтересовани от новостите в света на професионалните пистолети за боядисване на коли. Качеството за тях е най-важно. В противен случай, ще разочароват клиентите си.

Ето защо в нашия онлайн магазин ние предлагаме най-добрите решения за боядисване на коли. Преди да поръчате прочетете внимателно описанието, за да сте запознати с консумацията на боя, функциите, характеристиките и т.н.

Пистолети за боядисване с долно казанче

Тези модели идват с името си и характерно за тях е казанчето, разположено под самия пневматичен пистолет за боядисване. Препоръчително е да се избират модели с долно казанче, които са с по-голямо налягане. Идеалният модел с долно казанче би бил пригоден както за кръгла, така и за плоска струя.

По отношение на цената могат да се намерят модели както в ниския, така и във високия ценови клас. Зависи от приложението, което имате за тях.

Пистолети за боядисване с горно казанче

И в този случай името предшества самият продукт. Горно казанче означава, че резервоара за боя е над пневматичния инструмент. Те са подходящи за използване в строителство, дървообработване, металообработване и т.н. идеални са и за майсторите, които просто поддържат изрядния вид на къщата или вилата си. Цените не са високи, а качеството е доказано.

Мини пистолети за боядисване

Мини бояджийските професионални пистолети са направени основно за всякакви довършителни работи и декориране. Там, където по-големите модели биха били непрецизни с боядисването, мини вариантите са най-силни.

Осигуряват прецизен контрол за всякакъв вид деликатни, прецизни и довършителни дейности и ви улесняват в поставянето на финалните щрихи. Когато преглеждате предложенията в магазините за пневматика, залагайте на устойчиви на корозия и лесни за почистване модели, които са на разумна цена.

Аксесоари и резервни части

Сред аксесоарите може да разгледате различните казанчета, манометри, дюзи и прочие. Ние имаме голям асортимент продукти на склад и можем да реагираме бързо, ако се нуждаете от конкретна резервна част.
Поддържаме широка гама от професионални пневматични инструменти и аксесоари, които да удовлетворят търсенията на клиентите ни.