Пистолет за помпане ф80 CEE

Код: 60G-T
104.34 лв.113.00 лв.

Пистолети на въздух богато разнообразие, внос от GAV – Италия. Тук можете да намерите пистолети с дълъг и къс накрайник. Пистолети за пяна, силикон, миене, продухване и за защитно покритие. А също така пистолети за шумоизолация, пясък и за пясък с вакуум система.

В тази категория можете да разгледате пистолети за помпане с различни накрайници, пистолет за помпане с цифров манометър, цифрови апарати за измерване на налягането и грайфера на гумите.

Пистолетите на въздух са с доказано европейско качество и гаранция 24 месеца. Имат многобройни приложения в индустрията, автосервизи, гумаджийници, бензиностанции, производствени предприятия и в домашни условия.

Италиански пистолети на въздух GAV намират приложение като:

  • пневматични инструменти за пясъкоструене с казанче и пистолет за пясък с накрайник маркуч
  • пистолети за миене с вода с бърза връзка за маркуч
  • пистолет за миене с казанче с вместимост 1 литър, подходящ за всички видове течности
  • пистолет на въздух за шагрен.

Пистолети на въздух за помпане, варианти с цифров манометър, професионални пистолети за помпане, сертифицирани с манометър WIKA. Разнообразие от накрайници за помпане на гуми на автомобили, както и за гуми на камиони.

Предлагаме още:

  • комплект накрайници за помпане на топки, балони, надуваеми дюшеци
  • Пистолети на въздух GAV за обдухване с къс накрайник Еко вариант с ниска консумация на въздух.
  • Пистолет за въздух с дълъг накрайник и бърза връзка. Варианти с дълго рамо 500мм. за труднодостъпни места. Комплекти с допълнителни накрайници.

Пистолети на въздух за компресор, които можете да използвате за шумоизолация и защитно покритие, произведени от GAV и Bamax Италия. Поддържаме резервни дюзи на склад.

Пистолет за пяна на въздух, който работи със стандартните опаковки. Разполага с дълъг накрайник за труднодостъпни места. Пистолет на въздух за силикон, който работи със стандартните опаковки.

Разгледайте и нашите комплекти пистолети за въздух, които включват пистолет за боядисване, пистолет за помпане. А също така пистолет за миене, пистолет за въздух и спирален маркуч

Фирма Евростил – 2003 е официален представител на GAV srl за България. GAV e компания с над 40 години опит в производството на пневматика. Отличава се с високо технологично ниво и непрекъснати иновации. Всички продукти са преминали през строг контрол за качество и са сертифицирани по ISO.