Компресори за въздух

Компресори за въздух BAMAX, внос от Италия. Предлагаме компресори с ресивъри от 3 до 500 литра, монофазни, трифазни маслени и безмаслени. Поддържаме постоянна наличност на резервни части на склад. Буталните компресори, които GAV-Bulgaria предлага са с директно задвижване. В нашия онлайн магазин ще откриете различни модели бутални компресори за въздух с различна мощност и дебит в зависимост от Вашите нужди. Те са с мощност на електрически двигател 2 Hp, 3 Hp, 4 Hp, 5.5 Hp и 7.5 Hp, монофазни и трифазни компресори. Предлаганите варианти са с чугунен блок и алуминиев блок на помпата.

Безмаслените компресори са професионална серия . Те са подходящи за експлоатация в области в които наличието на маслени пари във въздуха е недопустимо. Имат приложение в медицината и леката промишленост. Осигуряваме сервиз, обслужване и резервни части за компресорите. Предлагаме компресорни глави, възвратни и изпускателни клапани, манометри, монофазни и трифазни пресостати. А също така телепресостати с различен ампераж  и амперова защита и компресорно масло, внос от Холандия. При избора на компресор, трябва да имате в предвид дебита на пневматичните инструменти, които ще включвате. За Ваша информация, при буталните компресори за въздух е отбелязан входящия дебит. За да получите изходящия дебит, трябва да го намалите с 20 до 30%.

Компресорите за въздух от Италия са подходящи за употреба в домашни условия. Предлагаме и преносими бутални компресори, които са олекотени и удобни за носене. Преносими компресори директно задвижване, това е идеално решение за:  автосервизи, гумаджийници и строителни предприятияи други. Предлагаме, сертифицирани ( оригинални ) резервни  части, както и всякакви аксесоари, накрайници и пистолети за въздушни компресори.

Евростил 2003 е официален вносител на GAV Италия за България. Всички компресори за въздух са с 24 месечна гаранция, разнообразие от части на склад.