Изсушител за сгъстен въздух AD3

Код: AD3
1,605.42 лв. 1,525.15 лв.

Медицински компресор 67dB 50L 2Hp

Код: EXTREME 2V SIL 50L 2.0Hp
2,104.50 лв.

Безмаслен компресор 90L 2.5Hp EXTREME 4

Код: EXTREME 4 90L 2.5HP
1,934.28 лв.

Директен вносител Евростил-2003, налични на склад. Професионалните компресори са 100% произведени в Италия от BAMAXsrl и Nardi Compressori. Продуктите, които ще намерите в тази категория се предлагат с ресивъри от 3 до 500 литра, с различни мощности и дебит. Професионалният компресор за въздух захранва различни пневматични инструменти и всякакви пистолети на въздух, като създава сгъстен въздух. Той се засмуква и нагнетява през входящите и изходящи клапани, и преминава към бутилката на компресора. При избора е добре да се вземе предвид каква мощност има електрическият двигател. Какъв дебит на въздух предлага, и тогава какъв е обема на ресивъра.

В нашия онлайн магазин gav-bulgaria.com ще откриете различни модели бутални компресори за въздух с различна мощност и дебит в зависимост от Вашите нужди. Въздушни компресори с мощност на електрически двигател 2 Hp/1,5kW, 3 Hp/2,2kW, 4 Hp/3kW, 5.5 Hp/4kW и 7.5 Hp/5.5kW. Монофазни или трифазни.

Маслени въздушни компресори

Масленият BAMAX е подходящ за захранване на пневматични инструменти, които се използват в производствата, автосервизите, гумаджийниците и други. Тези машини имат дълъг живот на експлоатация при правилна поддръжка и редовна смяна на маслото. Маслото смазва всички движещи се елементи и предотвратява тяхното износване. Подходящи са за професионална употреба или лична. При помпане и смяна на гуми, боядисване на елементи, почистване чрез продухване, ремонтни дейности.

Безмаслени въздушни компресори

Безмасленият се използва най-често в области, в които наличието на маслени пари във въздуха е недопустимо. Имат приложение в медицината и хранителната и леката промишленост. Безмаслен компресор за въздух NARDI или още наричан сух е подходящо решение и при боядисване, където не трябва да попадат маслени отложения в боята, за да не нарушат качеството на боядисването.

Предлагаме оригинални резервни части, като компресорни глави, възвратни и изпускателни клапани, манометри, монофазни и трифазни пресостати.

Евростил 2003 е официален вносител на пневматика от GAV Италия за България и директен вносител на компресори BAMAX и NARDI. Всички продукти в тази категория са с 24 месечна гаранция за физически лица и 12 месеца за юридически лица.