Пневматична филтрираща линия BAMAX

Код: FSE1M012+FOIL01M012+FAC012
1,408.11 лв.

Ресивър за сгъстен въздух

Код: bx270/500
1,361.13 лв.2,161.61 лв.

Винтов компресор 10Hp

Код: DEB-NF-B-10
8,779.40 лв.
Монофазен винтов компресор 3Hp
-15%

Монофазен винтов компресор 3Hp

Код: BVB-NS-B-3M
5,358.45 лв.

Директен вносител Евростил-2003, налични на склад.

Професионални компресори за въздух внос от Италия

Професионалните компресори са 100% произведени в Италия от BAMAXsrl и Nardi Compressori. Продуктите, които ще намерите в тази категория, се предлагат с ресивъри от 3 до 500 литра, с различни мощности и дебит. Професионалният компресор за въздух захранва различни пневматични инструменти и всякакви пистолети на въздух, като създава сгъстен въздух. Той се засмуква и нагнетява през входящите и изходящи клапани, и преминава към бутилката на компресора. При избора е добре да се вземе предвид каква мощност има електрическият двигател, какъв дебит на въздух предлага, и тогава какъв е обема на ресивъра.

В нашия онлайн магазин gav-bulgaria.com ще откриете различни модели бутални компресори за въздух с различна мощност и дебит в зависимост от Вашите нужди. Въздушни компресори с мощност на електрически двигател 2 Hp/1,5kW, 3 Hp/2,2kW, 4 Hp/3kW, 5.5 Hp/4kW и 7.5 Hp/5.5kW. Монофазни или трифазни.

Маслени компресори за въздух

Масленият BAMAX е подходящ за захранване на пневматични инструменти, които се използват в производствата, автосервизите, гумаджийниците и други. Тези машини имат дълъг живот на експлоатация при правилна поддръжка и редовна смяна на маслото. Маслото смазва всички движещи се елементи и предотвратява тяхното износване. Подходящи са за професионална употреба или лична. При помпане и смяна на гуми, боядисване на елементи, почистване чрез продухване, ремонтни дейности.

Безмаслени компресори

Безмасленият се използва най-често в области, в които наличието на маслени пари във въздуха е недопустимо. Имат приложение в медицината и хранителната и леката промишленост. Безмаслен компресор за въздух NARDI, или още наричан сух компресор, е подходящо решение и при боядисване, където не трябва да попадат маслени отложения в боята, за да не нарушат качеството на боядисването.

Разгледайте и подкатегория винтови компресори, подходящи за индустриални производства, където от съществено значение е да се избегне изграждането на дълги пневматични магистрали.

Цялостно обслужване на Вашия въздушен компресор

Предлагаме оригинални резервни части за компресори, като компресорни глави, възвратни и изпускателни клапани, манометри, монофазни и трифазни пресостати.

Евростил 2003 е официален вносител на пневматика от GAV Италия за България и директен вносител на компресори BAMAX и NARDI. Всички продукти в тази категория са с 24 месечна гаранция за физически лица и 12 месеца за юридически лица.