Евростил 2003 Ви предлага богат асортимент от части за компресори на въздух от GAV – Italia и BAMAX Italia –  компресорни глави, клапани, двигатели, вентили. Всичко необходимо за трифазни и монофазни компресори.

Поддържаме на склад компресорни глави с алуминиев и чугунен блок с различна мощност и дебит. А също така резервни части за компресорните помпи. В тази категория ще откриете редуцир вентили, манометри аксиални и радиални, регулируеми и нерегулируеми предпазни клапани. Предлагаме изпускателни клапани със сертификат, спирателни и изпускателни кранове за компресор с гарантирано качество. В нашия онлайн магазин за пневматични инструменти можете да закупите редуцир вентили с манометри и бързи връзки, монофазни и трифазни пресостати с един и четири отвора. Имаме налични телепресостати с различен ампераж. Те са трифазни пресостати с амперова защита.

Резервни части за въздушни компресори

Предлагаме професионална консултация относно избора на резервни части за ремонт. Всяка една е оригинална и с доказан произход и и гаранция. Евростил 2003 е официален представител за България на GAV – Италия и предлага резервни части за италиански компресори на достъпни цени. Обновете стария си компресор и удължете срока му на експлоатация.

Части за италиански компресори

Всички резервни части, (манометри, пресостати редуцир вентил, възвратни и предпазни клапани, спирателни и изпускателни кранове за компресор шумозаглушители), които предлагаме са оригинални италиански на GAV и Bamax.Можете да разгледате вариантите монофазен и трифазен пресостат комплект, готови за директен монтаж. Те включват пресостат, редуцир вентил с манометър, бърза връзка, предпазен изпускателен клапан и манометър Ф50. Присъединителният размер е 1/4, но можем да Ви предложим всякакви редукции. А също така въздушни филтри и гарнитури за компресори на въздух.

Компресорни глави и помпи

Компресорни глави с различна мощност от 2 к.с. до 7,5 к.с. за компресори с мощност на двигателя от 1,5 до 5kw. С чугунен блок или специална алуминиева сплав. Производителност от 190 л./мин. до 800 литра в минута входящ въздух. Всички компресорни помпи, които предлагаме са произведени от BAMAX Italia. Налични на склад резервни части за компресори като плочи с клапани, гарнитури, сегменти и др.

Пресостати, възвратни и предпазни клапани

Пресостати за монофазни и трифазни компресори с амперова защита, с един или четири присъединителни отвора. Пресостатите са произведени от NEMA за GAVsrl. Качествени и издържливи, с възможност за регулиране на налягането, при което да включва и изключва компресора.

Над 10 вида възвратен клапан с различни размери на присъединителните отвори. Клапаните имат 3 отвора, за свързване към компресора, към бутилката и към пресостата, чрез шлаух с диаметър 6мм.

Предпазни изпускателни клапани, произведени за GAV от Padovan Valerio се предлагат във варианти регулируеми и нерегулируеми. Регулируемите могат да бъдат настроени да изпускат при желаното от потребителя налягане. Нерегулируемите са заводски калибрирани и се предлагат и във вариант със сертификат. Предпазните клапани предпазват при евентуални аварии.

Манометри, редуцир вентили, бързи връзки

Манометри за налягане с прецизно отчитане, със скала от 0-16 бара. За отчитане на налягането в бутилката или за свързване към регулатори за въздух за отчитане на работното налягане.

Качествени редуцир вентили с манометър и бързи връзки. Разнообразие от принадлежности за компресор като маркучи, бързи връзки, куплунги, щуцери, нипели, муфи и колена. Тройници и четворници за въздух от никелиран месинг.

Евростил – 2003 е официален представител на GAV за България и директен вносител на компресори и компресорни глави от BAMAX и Nardi Compressori.