Конфигурация за пресостат

Код: RP192+5820V2+VST
59.57 лв.

Комплект с трифазен пресостат

Код: PRT4+182R+VSR
85.81 лв. 79.80 лв.

Евростил 2003 Ви предлага богат асортимент от части за компресори на въздух от GAV – Itlia и BAMAX Italia –  компресорни глави, клапани, двигатели, вентили.

Поддържаме на склад компресорни глави с алуминиев и чугунен блок с различна мощност и дебит. А също така резервни части за компресорните помпи. В тази категория ще откриете редуцир вентили, манометри аксиални и радиални, регулируеми и нерегулируеми предпазни клапани. Предлагаме изпускателни клапани със сертификат, спирателни и изпускателни кранове за компресор с гарантирано качество. В нашия онлайн магазин за пневматични инструменти можете да закупите редуцир вентили с манометри и бързи връзки, монофазни и трифазни пресостати с един и четири отвора. Имаме налични телепресостати с различен ампераж. Те са трифазни пресостати с амперова защита.

Резервни части за въздушни компресори

Предлагаме професионална консултация относно избора на резервни части за ремонт. Всяка една е оригинална и с доказан произход и и гаранция. Евростил 2003 е официален представител за България на GAV – Италия и предлага резервните части за компресор на достъпни цени. Обновете стария си компресор и удължете срока му на експлоатация. Всички резервни части, (манометри, пресостати редуцир вентил, възвратни и предпазни клапани, спирателни и изпускателни кранове за компресор шумозаглушители), които предлагаме са оригинални италиански на GAV и Bamax.Можете да разгледате вариантите монофазен и трифазен пресостат комплект, готови за директен монтаж. Те включват пресостат, редуцир вентил с манометър, бърза връзка, предпазен изпускателен клапан и манометър Ф50. Присъединителният размер е 1/4, но можем да Ви предложим всякакви редукции. А също така въздушни филтри и гарнитури за компресори на въздух.