Резервни части за компресори

Резервни части за компресори на въздух от GAV – Itlia и BAMAX Italia , компресорни глави, клапани, двигатели, вентили . Евростил 2003 Ви предлага богат асортимент от  части за компресори на въздух. Поддържаме на склад компресорни глави с алуминиев и чугунен блок с различна мощност и дебит. А също така резервни части за компресорните помпи. В тази категория ще откриете редуцир вентили, манометри аксиални и радиални, регулируеми и нерегулируеми предпазни клапани. Предлагаме изпускателни клапани със сертификат, спирателни и изпускателни  кранове за компресор с гарантирано качество. В нашия онлайн магазин можете да закупите редуцир вентили с манометри и бързи връзки,  монофазни и трифазни пресостати с един и четири отвора. Имаме налични телепресостати с различен ампераж. Те са трифазни пресостати с амперова защита.

Можете да разгледате вариантите монофазен пресостат комплект и трифазен пресостат комплект, готови за директен монтаж. Те включват пресостат, редуцир вентил с манометър, бърза връзка, предпазен изпускателен клапан и манометър Ф50. Присъединителният размер е 1/4, но можем да Ви предложим всякакви редукции. А също така въздушни филтри и гарнитури за компресори на въздух.
Предлагаме професионална консултация относно избора на резервни части за ремонт. Всяка една от частите, които предлагаме е оригинална и с доказан произход и и гаранция. Евростил 2003 е официален представител за България на GAV – Италия и предлага резервните части за компресор на достъпни цени. Обновете стария си компресор и удължете срока му на експлоатация. Всички резервни части за компресори, (манометри, пресостати редуцир вентил, възвратни и предпазни клапаниспирателни и изпускателни кранове за компресор  шумозаглушители), които предлагаме са оригинални италиански на GAV и Bamax.

Продукта е добавен успешно в количката.: