Компресори за боядисване 100% произведени в Италия – гаранция за високо качество и дълъг срок на експлоатация.

⚙️ Компресорите са трифазни и монофазни, с подходяща мощност и предлагат нужният дебит на въздух за захранване на бояджийски пистолети. Предлагаме от големи и мощни компресори с ресивъри с обем 500 литра до компактни модели с малък обем – 50 литра бутилка. Тук може да намерите едни от най-търсените и предпочитани модели бутални компресори за боядисване, които захранват и HVLP пистолети.

С компресорите на BAMAX и NARDI може да захранвате професионални HVLP (висок дебит, ниско налягане) пистолети за боядисване. Както и хоби пистолети за боядисване, които изискват по-малко дебит и по-високо налягане.

Компресорите са маслени бутални или безмаслени. За прецизна работа и качествени резултати към всеки компресор следва да се монтира кондензоотделител с филтър и редуцир вентил. Предлагаме подходящи за всеки от моделите компресори за боядисване кондензоотделители.

Всеки компресор за боядисване има защита от рязко падане на напрежението и прегряване на електромотора. Оборудвани са със защитен капак, който предпазва от въртящите се части. Отговарят на европейските стандарти за качество и безопасност.

🛠 Поддържаме резервни части на склад, компресорно масло и консумативи.
🛠 Предлагаме професионална консултация при избора на компресор в зависимост от извършваните дейности.