Професионален аерограф

Цена: 222.96 лв.

Avaibility: In Stock
Код: MINIPAINT200
Категория:
Споделете:
купи на изплащане

Налягане: 1.5 bar

Двойнодействащ професионлен аерограф

Дюза: 0.3 mm

Подходящ за моделиране и туширане.

Производител: GAV – Italy

Гаранция – 24 месеца

Професионален аерограф MINI PAINT 200 e произведен в GAV Италия. Този аерограф е двойнодействащ т.е той се регулира чрез промяна на потока на боята и въздуха. Спусъкът се намира в горната част. Работи при налягане до 2 бара. Дюзата е с диаметър 0,3 мм. Подходящ за рисуване или оцветяване на малки детайли. Тази въздушна четка може да се почиства лесно. Контейнерът с капацитет 10 куб.см. е разположен отдясно в горната част на аерографа, за по-добра видимост при работа с аерографа. Ръкохватката на аерографа има механизъм, който променя потока въздух и количеството боя. С удобна форма във вид на писалка за лесна употреба. Предлага се в удобна кутийка с капак за съхранение. В комплекта са включени пипета за боята, ключе за сглобяване, щуцер на 1/8 за маркуч с вътрешен диаметър 4мм.

Хоби и професионална употреба

С този професионален аерограф може да постигнете тънки и плавни преходи в цветовете. Професионалните аерографи са подходящи за деликатна работа. Имат широко приложение в различни занаяти, стенна живопис, рисуване на картини, бодиарт и всякакви декорации. Подходящи за арт хоби или професионална употреба от художници, сладкари, декоратори. Могат да бъдат използвани и в сладкарската промишленост за декорация на торти и сладкиши. Използва се също така в козметичните салони за рисуване на маникюр и педикюр. Професионален аерограф се избира в зависимост от характеристиките за употреба. В нашия онлайн магазин предлагаме спирални маркучи за аерограф на метър и поставка за аерограф.

Може да разгледате и професионалните компресори за въздушни четки, произведени от GAV Italy, които са тихи и компактни. Предлагаме вариант мини компресор BASSOTTO, изключително компактен, лек и безшумен. Също така и модел HUSKY с ресивър и дебит 20 литра в минута.

Налягане: до 2 bar
Обем на казанчето: 10 куб. см.
Дюза: диаметър 0.3 mm
Подходящ за моделиране и туширане.
Производител: GAV – Italy

Гаранция – 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица

GAV е италианска компания с богат опит в производството на аксесоари за сгъстен въздух.

Тегло 0.360 кг