0
0.00 лв.

ДОСТАВКА

Получавате потвърждение на поръчката по имейл и информация за срока на нейната доставка. Обикновено това отнема от 1-3 работни дни . Поръчки направени в събота и неделя се изпълняват в понеделник и вторник.

Доставките на пратките се извършват от СПИДИ или ЕКОНТ, по Ваше желание до посочения от Вас адрес или до поискване в офис на съответната куриерската фирма. Доставката на поръчки на стойност над 200 лв. с куриерска фирма СПИДИ е безплатна. При избор на друг куриер куриерската услуга се поема от купувача.

Доставка на пратки с куриерска фирма Спиди

Експресна куриерска услуга (за пратки на територията на Р.България). Срок на доставка 1 работен ден

Икономична куриерска услуга (за пратки на територията на Р.България). Срок на доставка 2 работни дни.

Евростил 2003 ЕООД има сключен договор с куриерска фирма СПИДИ на преференциални цени и предлага безплатна доставка за поръчки на стойност над 200.00 лв.

Доставка на пратки с куриерска фирма Еконт. Пратките се доставят на следващия работен ден, според тарифата на компанията.

За клиенти направили поръчка на стойност над 200.00 лв., доставката е за наша сметка

ПОРЪЧКА

Поръчки могат да се правят:

 • През онлайн магазина, като поставяте желания продукт в кошницата за пазаруване
 • На имейл – orders@gav-bulgaria.com
 • Чрез формата за контакт
 • Поръчка може да направите и по телефона /в работно време/
 • Ако сте в София, може да ни поръчате чрез най-удобния за Вас начин и да дойдете да си вземете продуктите на адреса, посочен в контакти.

Онлайн поръчки могат да се правят денонощно без почивен ден.

Работно време на офиса в делнични дни от 9.00 до 17.00 часа. Събота и неделя са почивни дни.

При всяка една поръчка направена през сайта ние ще се свържем с Вас на посочения телефон  за да уточним допълнителните детайли.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нас на следните телефони:

02 8464341 , 0888 153811

ПЛАЩАНЕ

Чрез услугата ,,наложен платеж’’ – Вие можете да платите чрез услугата Пощенски паричен превод – плащане в брой при доставка. Дължимата сума за стоката и куриерската услуга се заплащат при получаването й от офиса на куриера. Вие ще получите документ за извършеното плащане от куриерската фирма. Еконт Експрес ООД, Спиди АД  и Рапидо Експрес енд Лоджистикс ЕООД са лицензирани пощенски оператори за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.За да получите документ за направеното плащане, моля изискайте разписка за пощенски паричен превод (ППП) от куриера. Клиентът запазва този документ, който замества фискалната касова бележка в доказателство за извършеното плащане.

При избор на Спиди, доставката е безплатна при поръчка на стойност над 200 лв.
При избор на Еконт или Рапидо, стойността на доставката е за сметка на клиента и не е включена в цената на артикулите. Изключение правят случаите, в които има допълнителна уговорка.

По банков път - Клиентът получава проформа фактура на имейл или факс. Стоката се изпраща. След получаването на трансфера (обикновено 1 работен ден) в банковата сметка на Евростил 2003 ЕООД.

Евростил 2003 предлага на своите клиенти лизингови решения чрез UNICREDIT  BULBANK  за срок от 3 до  72 месеца без банкови комисионни само срещу лична карта. Бързо одобрение за кредит.

За допълнителна информация може да позвъните на телефон 0700 15 600 на цената на един градски разговор.

ОБЩИ

 • Да посочи точна и вярна информация за доставката Да посочи в поръчката име, телефон, адрес,email.
 • Адресът в поръчката се изписва, когато желаете доставка до адрес. В случай, че желаете да получите пратката в офис на съответната куриерска фирма, моля уточнете офиса.
 • Да заплатите стойността на поръчката ако сте избрали услугата ,, Пощенски паричен превод”.
 • Да осигури условия и достъп за получаване на поръчката
 • Връщане до 14 дни след получаването от куриера.
 • Транспортните разходите са за сметка на клиента.
 • Сумата се възстановява по посочена банкова сметка или се подменя върнатия продукт с друг.
 • Запазваме си правото да не уважим връщането, ако изделието не е наше, ако има повреди причинени умишлено, ако изделието е ползвано, ако връщането е за пореден път или има системна злоупотреба с нашата любезност.

Клиентът е длъжен да заплати всички транспортни разходи на куриерската фирма при отказване на поръчка!

Условията за поръчка, доставка и плащане съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите. Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.
Всички цени са крайни с включено ДДС!

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ !

X