Product Tag - Трифазен компресор

Трифазен компресор, внос от Bamax Италия. Моделите трифазен компресор, които предлагаме са маслени, двуцилиндрови и работят с трифазен ток. Имат защита от претоварване на двигателя от променливи амплитуди в електрическата мрежа. Възможност за избор на трифазен компресор с мощност от 2,2 kW/ 3Hp  до 5,5kW / 7.5 Hp. Предлагаме трифазни компресори с ресивъри 100 литра, 150 л., 200 л., 270 л. и 500 литра. Те могат да бъдат с чугунен блок и алуминиев блок. Имат голямо бутало за ниско налягане и малко за високо, които гарантират по – добрата ефективност на компресора. Компресорите имат стоманени ризи и сегменти.

Трифазен компресор има надеждна защитна решетка, конструирана с цел насочване на въздушния поток за по – добро охлаждане на главата. Освен това тя предпазва потребителя от въртящите се елементи. За улеснение на клиентите компресорът за въздух разполага с прозрачно око, на което се следи нивото на маслото в картера. Компресорното масло се сменя след първите 30 часа и след това след 300-400 часа. В нашия онлайн магазин предлагаме масло за бутални компресори.

Работното налягане на компресора се регулира от редуцир вентил с манометър и две бързи връзки. От вентила се регулира подаваното налягане от бутилката до желаното от нас. Включването и изключването на компресора за въздух се осъществява посредством пресостат. В комплекта има манометър, който показва налягането в балона. В долната част на бутилката има кранче за източване на конденза. Подаването на въздух може да се осъществи и чрез кранче, монтирано директно на бутилката. Предпазният клапан осигурява контролирано изпускане на въздуха и по този начин защитава машината и съответно потребителя от евентуален инцидент. Поддържаме резервни части на склад като компресорни глави, възвратни и предпазни клапани, редуцир вентили, пресостати и други.