Product Tag - Спирален маркуч

В нашия онлайн магазин може да изберете спирален маркуч, произведени от GAV Италия. Маркучите за въздух спирала се предлагат с различни дължини, с бързи връзки или байонет. Предлагаме варианти изработени от полиамид или полиуретан. Спиралните маркучи са удобни, заради възможността да се свиват и разтягат до по-далечни разстояния. Устойчиви са при редовна динамична употреба. Бързите връзки, с които се предлагат са универсални и към тях може да бъдат включени мъжки бързи връзки по италиански, американски, немски и китайски стандарт.

Спиралните маркучи се предлагат с вътрешен диаметър 6 мм. за инструменти и компресори с по-малък дебит. Спирален маркуч с този диаметър е във вариант с дължина 5 метра, 10, 15 или 20 метра. Окомплектовани с бързи връзки или такива с байонет.

Спиралните маркучи с вътрешен диаметър 8 мм. са подходящи за повечето инструменти и пистолети, които имат средна консумация на въздуха. Те също имат вариации на дължината 5, 10, 15 и 20 метра. Изработени са от полиамид или полиуретан, окомплектовани с професионални бързи връзки.

Спирали за въздух с вътрешен диаметър 10мм. са подходящи за компресори и инструменти с голям дебит, например гайковерти.

Всички варианти на спиралните маркучи за въздух могат да се закупят и без връзки, като се предлагат на метър. Най-голямата дължина на спирален маркуч за въздух без бързи връзки, която можем да Ви предложим е 30 метра.

Всички предложения на спирални маркучи в нашия сайт са налични и се поддържат постоянни и големи количества на склад. При необходимост могат да бъдат закупени бързи връзки с пружина, подходящи за спирални маркучи за въздух. Предлагат се в различни размери, според диаметъра на маркучите.

Продукта е добавен успешно в количката.: