Product Tag - Редуцир вентил

Редуцир вентил за регулиране налягането на сгъстен въздух или регулатор за въздух. Предлагаме няколко модела редуцир вентили за компресор с различни параметри. Тяхната функция е регулиране на налягането, което компресора да подава към пневматичния инструмент или пистолет. Всеки пневматичен инструмент работи при определено налягане и използването на регулатор за въздух е необходимо. Регулаторите на GAV са изработени от висококачествени материали при строг контрол, съгласно действащите европейски стандарти.

Видове

Редуцир вентил за монтаж към бутилката на компресор с два извода бързи връзки, манометър и влагоуловител се предлага с резба за присъединяване 3/8″ и 1/2″. Моделът с присъединителна резба 1/2 има кранче за източване на конденза. Възможност за регулиране на налягане от 0 до 10-12 бара. Прецизно отчитащи манометри включени в комплекта.

Редуцир вентили за монтаж към пресостат или с възможност за монтаж на стена в близост до работното място. Предлагат се с и без манометър и бърза връзка. С присъединителен размер на резбата 1/4″. Предлага се и модел без манометър със скала за налягането.

Редуцир вентили за монтаж към стена с кондензоотделител или без, които се предлагат в размери за присъединяване 1/4, 1/2 и 1″. Редуцир вентила на 1/4″ е подходящ за малки компресори с дебит до 200л./мин. Регулаторът на 1″ е подходящ за компресори с дебит над 600л./мин. В комплекта са включени планки за монтаж към стена и манометър. Тези регулатори могат да се монтират като пневмогрупи в комбинация с омаслители.

Като официален представител на GAV за България, фирма Евростил – 2003 поддържа налични на склад резервни части за предлаганите регулатори като чашки, капачки, манометри, уплътнения, филтри и други.