Пневматичен гайковерт, произведен от Bamax Италия и FASANO TOOLS Италия. Предлагаме разнообразие от качествени гайковерти за професионална и хоби употреба с различна сила на затягане и размер на квадрата.

При избора на какъв гайковерт да си купите трябва да обърнете внимание на това каква консумация има инструмента. В описанието на всеки пневматичен пистолет е посочено какъв дебит сгъстен въздух е необходим за неговото захранване.

Комплектът гайковерт на въздух с вложки е подходящ за използване при ремонт на леки автомобили. Освен инструмента на въздух включва десет размера вложки, удължител, бърза връзка и омаслител. Има удобна ергономична дръжка с противоплъзгаща повърхност. Въздушният гайковерт има мек спусък за пускане и спиране. Всичките пневматични гайковерти имат бутон за включване на реверса т.е. обръщане на движението завиване/отвиване. До отвора за подаване на въздух има регулатор с четири степени. Чрез него избираме желаната от нас сила на завъртване или отвъртване. При достигане на необходимата ни сила на завъртване/отвъртване въртенето на шпиндела се прекратява и се включва тресчотката. По този начин се предотвратява пренатягане на сглобката при завиване. На корпуса са поставени гумени ленти с цел предпазване от наряняване на инструмента при изпускане или допир до твърди предмети.

Пневматичен ударен гайковерт 1/2 цол професионална серия е подходящ при ремонт на леки автомобили, бусове и камиони. Има нужда от дебит на въздух 130 литра в минута и със сила за затягане 610Nm. Индустриален пневматичен гайковерт 3/4 е със сила на затягане 1627 Nm и размери на квадрата от 19 до 29 мм. Има приложение в автомобилната индустрия и автосервизите. Предлагаме и втори вариант пневматичен пистолет за гуми със сила на затягане 1000 Nm. Размер на камъка от 19 до 27 мм.

Пневматичен гайковерт 1 цол индустриална серия е със сила за затягане 2445 Nm. Той е подходящ при ремонт и смяна на гуми на големи камиони, трактори и комбайни.