Product Tag - Маркуч кристал

Маркуч кристал  с двойна текстилна оплетка е произведен в GAV Италия. Предлагаме размери Ф6, Ф8, Ф10 и Ф13. В нашия онлайн магазин можете да закупите маркуч кристал Ф10, окомплектован с бързи връзки и дължина 10 и 20 метра. Бързите връзки са фабрично капсуловани. Ако дължината не Ви устройва предлагаме маркуч на метър. Използва се за сгъстен въздух и флуиди. Той е прозрачен, лек и удобен за употреба. Издръжлив на триене, подходящ за висок дебит. Двойната текстилна оплетка гарантира дългосрочната му експлоатация. Този тип маркуч се отличава с устойчивост на различните атмосферни условия . Работно налягане до 15 бара. Подходящ е за приложение във всички сфери в които се използва въздух. Маркуч кристал има декларация за съответствие и сертификат за качество. В нашия онлайн магазин предлагаме бързи връзки за маркуч и скоби с уши  за надеждно фиксиране. При избора на пневматична връзка , трябва да имате в предвид вътрешния диаметър на маркуча. Маркуч кристал има широко приложение в индустрията и хранително-вкусовата промишленост. Можете да го закупите онлайн или в нашия магазин.

GAV е италианска компания с над 40 години опит в производството на аксесоари за сгъстен въздух. Отличава се с високо технологично ниво и непрекъснати иновации. Производството е напълно автоматизирано. Сертифицирана е в системата за управление на качеството ISO. Продуктите на GAV са добре познати и предпочитани на световния пазар и в България.

Евростил 2003 е официален представител на GAV Италия. Компанията предлага богата гама бързи връзки за маркуч от никелиран месинг,бързи връзки с пружина, с предпазен механизъм и двойни връзки за маркуч.

Продукта е добавен успешно в количката.: