Фирмата предлага няколко варианта на малък компресор за въздух на италианската марка BAMAX. Компресорите за въздух са компактни, лесно преносими с малки габарити. Предлаганите варианти за малки компресори са маслени, с дебит на входящ въздух 190 литра в минута и 340 литра в минута. Те са куплирани т.е оста на електродвигателя е директно свързана с задвижващата помпа и представлява моноблок. С чугунен блок, който гарантира дългосрочна употреба.

Най-малкия вариант на малък компресор за въздух е модел BX230/3. Той е с ресивър 3 литра, който наподобява тръба. Тази тръба е така оформена, че играе роля и на дръжка за лесно и бързо пренасяне. Този модел е подходящ за хоби работилници, подвижни работилници, домашна или професионална употреба при работа с пневматични инструменти, изискващи малък дебит на въздух. Може да се използва с пистолети за боядисване и други пистолети на въздух. Друг вариант на малък компресор е модел BX230/24 с бутилка 24 литра. Оборудван с колелца, дръжка и краче с вакуум стопер. Подходящ за работа с пневматични инструменти и пистолети, които не изискват голям дебит. Предлагаме вариант с бутилка 50 литра модел BX230/50. Той е със същия дебит и мощност като 24 литровия, но благодарение на двойно по-големия балон дава възможност за по-дълготраен процес на работа, преди да включи отново моторът. Както и вариант двуглав с бутилка 50 литра и висок дебит за малките си размери: 340 л./мин.

Евростил – 2003 е директен вносител на компресори от BAMAX Италия. Поддържаме постоянни наличности на оригинални резервни части. Гарнитури, плочи с клапани, сегменти, бутала, биели и други. Също така и пресостати, манометри, предпазни и изпускателни клапани, редуцир вентили и всякакви пневматични бързи връзки, произведени от GAV Италия.

Предлагаме гаранционен и след гаранционен сервиз.