Кондензоотделител автоматичен дренаж на конденза за компресор е един от най – иновативните продукти на GAV Италия.

Предлагаме влагоуловители с присъединителни размери 1/4, 1/2 и 1 цол. Кондензоотделител автоматичен за компресор е с метално тяло и метални протектори на чашката. На металната част са  отбелязани посоката на входа и изхода на въздух, които трябва да се спазват при монтаж. Върху тялото е монтирана чашка на резба. В долната част на чашката е монтиран клапан за изпускане. В кондензоотделителя с автоматичен дренаж има филтър, който пречиства въздуха 10 микрона, който се сменя периодично. Филтърът се сменя лесно. Чашката се отвива и с шестограм се отвива държача, на който е нанизан филтъра. Изваждате филтъра и го подменяте. След това по обратен ред го сглобявате. Всичките резби са нормални десни.

Ролята на влагоуловителя е да отстрани капките вода от сгъстения въздух при работа с пневматични машини. Характерното за този продукт е че при достигане на критично ниво по време на работа с компресор, флуида се отделя автоматично . Не се спира процеса на работа и по тази начин се спестява време и енергия. Отпада ангажимента за следене на нивото на конденза. В комплекта са включени два метални държачи за стена и четири винта. При монтажа на влагоуловителя се използва тефлонова лента или резбоусигурител, но трябва да се внимава да не се пренатегне. Поддържаме резервни части на склад  като чашки, О пръстени и други.

GAV е италианска компания с богат опит в производството на аксесоари за сгъстен въздух. Отличава се с високо технологично ниво и непрекъснати иновации. Компанията е регистрирана в системата за управление на качеството ISO.

Автоматичен кондензоотделител 1”

Код: F 300 SA
208.02 лв. 193.46 лв.