Product Tag - Компресор 100 литра

Специални предложения на компресор 100 литра, произведени Италия. Предлагаме монофазни и трифазни компресори с ресивъри 100 литра. С мощност от 2 Hp до 4 Hp. Възможност за избор на компресор с входящ дебит от 300 до 550 литра в минута. Компресорите за въздух, които предлагаме са маслени или безмаслени. Тук може да разгледате всички варианти на компресори с бутилка 100 литра.

Компресор 100 литра са идеален вариант за компресор с компактни размери, с дебит, който може да захранва повече от един инструмент. Всички компресори от този вид са със стабилна конструкция, дръжка и колелца за лесно маневриране и преместване. Благодарение на обема на бутилката ще разполагате продължително време с въздух под налягане. Това разбира се зависи и от употребата на подходящи инструменти.

Всички компресори са оборудвани с редуцир вентил с манометър и бързи връзки за регулиране на работното налягане. От вентила се регулира подаваното налягане от бутилката до желаното от нас. Включването и изключването се осъществява посредством пресостат. В комплекта към пресостата има манометър, който показва налягането в балона. Както и сертифицирани предпазни изпускателни клапани.

Фирма Евростил- 2003 е директен вносител на бутални маслени компресори от BAMAX Италия и безмаслени, и медицински компресори Nardi Compressors Italia. Всички части вложени в производството на компресорите са произведени в Италия. Поддържаме постоянна наличност на оригинални резервни части като въздушни филтри, сегменти, гарнитури, плочи с клапани и други. Предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване. Професионална консултация относно избора на компресор.

Всички резервни части за компресори, (манометри, пресостати редуцир вентил, възвратни и предпазни клапаниспирателни и изпускателни кранове за компресор  шумозаглушители), които предлагаме са оригинални италиански на GAV и Bamax от Италия.

Продукта е добавен успешно в количката.: