Product Tag - Гумиран маркуч

Гумиран маркуч с текстилна оплетка е произведен в GAV Италия. Специалната текстилна оплетка гарантира здравината и дългосрочната му експлоатация. Предлагаме гумени маркучи с вътрешен диаметър Ф6, Ф8, Ф10 и Ф13 . Отличават се с издръжливост при високи и ниски температури. Съчетават гъвкавост, здравина и възможност за използване при високо налягане.

Гумиран маркуч издържа на работно налягане до 20 бара. Той е лек, гъвкав и подходящ за динамично налягане. Има декларация за съответствие. Гуменият маркуч има приложение в тежката, леката промишленост, автосервизите и гумаджийниците.  В нашия онлайн магазин можете да разгледате разнообразие от бързи връзки за маркучи и двойни връзки за маркучи. Предлагаме и скоби с уши за надежден монтаж на връзките към маркучите. Te се притискат с конски клещи. При избора на връзки за гумения маркуч, трябва да имате в предвид вътрешния диаметър на Вашия маркуч.

Гумените маркучи са за предпочитане пред спиралните и PVC при ниски температури , защото не губят своята гъвкавост.  Те имат и по-добро сцепление с накрайници. Устойчиви са на абразиви.

Гуменият маркуч не позволява усукване при високо налягане и е шумоизолиращ. При избор на маркуча трябва да имате в предвид типа флуид, който ще преминава през него. А също така работната температура, атмосферните условия  и работната среда.  За удобство при по голяма дължина се използват специални макари.

GAV е италианска компания с богат опит в производството на аксесоари за сгъстен въздух. Регистрирана е в системата за управление на качеството ISO. Евростил 2003 е официален представител на GAV Италия. Предлагаме гумирани маркучи, спирални маркучи, шлаух и маркучи кристал.

Продукта е добавен успешно в количката.: