Бояджийски пистолет с високо качество, произведен в GAV-Италия. Предлагаме професионална и полупрофесионална серия пистолети за боядисване. В нашия онлайн магазин ще откриете варианти с горно казанче, долно казанче , без казанче и тип аерограф. Професионалната серия пистолети за боядисване са тип HVLP. Това означава, че имат висок дебит и работят с ниско налягане на въздуха. По този начин спестявате боя. Предлагаме резервни дюзи различни размери, резервни казанчета, О пръстени, филтри и други. Бояджийски пистолет професионална серия е с работно налягане 3 бара. Предлаганите дюзи са с размери 0.5, 1.0, 1.2, 1.4, 1.8 мм. Пистолетите за боядисване са с работно налягане от 6 до 8 бара. Предлагаме дюзи 1.2, 1.8, 2.00, 2.2, 2.5 мм.

Бояджийски пистолет се отличава с дълъг експолатационен срок, здравина и изключително качествена изработка. Системата за боядисване HVLP е с метални дюзи и има многобройни приложения. Както за домашно така и за професионално ползване. Съвместими са с всички видове маркучи и накрайници, които се предлагат на пазара. Всички модели пистолети за боядисване са налични на склад. Предлагаме КИТ за почистване и смазване на пиостолет за боядисване и защитни маски различни модели. Предпазните маски защитават дихателните пътища от твърди частици и изпарения.

Бояджийски пистолет на въздух в сравнение с електрическия аналог е с по ниски разходи за поддръжка. Този тип пистолети много рядко дефектират. При избора на пистолет за боядисване трябва да вземете в предвид изходящия дебит на Вашия компресор. Професионалните модели имат нужда от 400 литра в минута, а останалите от 100 до 250 литра в минута.

GAV е италианска компания с богат опит в производството на аксесоари за сгъстен въздих. Отличава се с високо технологично ниво и непрекъснати иновации. Има регистрация в системата за управление на качеството ISO.

Евростил 2003 е официален представител на GAV Италия.