Резервен плот за АТ0065

Код: KITFORAT0065
Цена: 19.56 лв.

Резервни шила за АТ0061 4 бр

Код: KITFORAT0061
Цена: 32.40 лв.

Резервни шила за АТ0021

Код: KITFORAT0021
Цена: 48.00 лв.

КИТ за AT 0064 – резервен плот

Код: KITFORAT0064
Цена: 19.56 лв.

Резервни части за всички пневматични инструменти, Евростил 2003 поддържа наличности на склад . Те включват челюсти, уплътнения, О пръстени, дюзи, пружини, захващащ механизъм за пневматични нитачки.

Ножове за пневматичната лозарска ножица и ножица за метал. Шила и пружини за пневматичните къртачи. Спусък, бутало, дюза обезвъздушител и накрайници за пневматичния такаламит. Патрон , ударник и клапан, О пръстени за пневматичните такери. Плотове , тампони за пневпневматичния ротационен шлайф и пневматичния виброшлайф и цанга за шлайф. Ударен механизъм, спусък и палец реверс за бормашини и винтоверти. Корпус, пружина, спусък, пера, ударен механизъм за гайковертите и други.

Имаме налични, телепресостати с различен ампераж и амперова защита. А също така въздушни филтри и гарнитури за компресори на въздух.

Предлагаме професионална консултация относно избора на резервни части за ремонт.

Резервни части пневматични инструменти, които предлагаме са оригинални и с доказан произход и и гаранция. Евростил 2003 е официален представител за България на GAV – Италия и предлага достъпни цени. Обновете стария си компресор и удължете срока му на експлоатация. Всички резервни части за компресори, (манометри, пресостати редуцир вентил, възвратни и предпазни клапани, спирателни и изпускателни кранове за компресор, шумозаглушители), които предлагаме са оригинални италиански резервни части пневматични инструменти на GAV и Bamax.