Шумозаглушителите за въздух, които предлагаме в тази категория са произведени в GAV Италия. Предлагат се в два варианта къс и дълъг с различни присъединителни размери. Формата на предлаганите шумозаглушителите е цилиндрична и конусовидна. Сърцевината им е от порест материал с месингови нишки. Порестият материал гарантира шумоизолацията. Тези шумозаглушители се завиват с ключ, като е необходимо резбата да се уплътни с тефлон. Предлагаме ги с присъединителни размери 1/8, 1/4, 3/8 и 1/2 цолова резба.

Функция на шумозаглушителите

Самото име достатъчно обяснява каква функция изпълняват те. Използват се за намаляване на шума от устройства в пневматичните системи. Поставят се на електромагнитни разпределители, редуцир вентили и други места, където е необходимо. Шумозаглушителите за въздух за произведени от мед и са с ниво на шупливост от 30 – 40%. Една от функциите им е да филтрират въздуха, като често са монтирани в редуцир вентилите, които се намират на бутилката на компресорите. Тези шумозаглушители имат ниво на филтриране от 5 до 120 микрона, могат да се използват при работна температура от 200 до 300 градуса по Целзии.

Евростил 2003 предлага оригинални резервни части за компресори, маркучи и накрайници. Евростил 2003 е официален представител за България на GAV – Италия. Предлагаме резервните части за компресор на достъпни цени. Поддържаме големи количества шумозаглушители на склад.