Пневмогрупа 1/4″ FRL 180

Код: FRL180
121.16 лв.

Пневмогрупа 1/4 извод за чист въздух

Код: FRL180+PAS180
166.90 лв.

Пневмогрупа 1/2″ GAV

Код: FRL200
165.68 лв.

Пневмогрупа 1” GAV

Код: FRL300
414.35 лв.

Пневмогрупа 1 цол и масло

Код: FRL300+Sprinter
443.93 лв.

В тази категория предлагаме цялата гама пневмогрупи за компресор произведени от GAV Италия. Пневмоподготвящите групи са неделима част от пневматичното оборудване. Особено при професионална употреба на пневматични инструменти, машини и пистолети за боядисване. Всяка пневмогрупа включва кондензоотделител, редуцир вентил с манометър и омаслител.

Вариантите, които предлагаме са с присъединителни отвори с размери на резбата 1/4, 1/2 и 1 цол. В категорията предлагаме освен цели групи така и само кондензоотделители с и без редуцир вентил или омаслители.

Функция на пневмогрупата

Основната й функция е да пречисти изходящия въздух. Като отнеме конденза и фините прахови частици, след което да омасли въздуха, който достига до пневматичния инструмент. Всеки Пневматичните инструменти като гайковерти, винтоверти, такери и други задължително трябва да бъдат предпазени от конденз и последваща корозия, както и да бъдат редовно омаслявани със специално за целта масло.

Пневмоподготвящите групи на GAV

са произведени по най-високи стандарти от висококачествени материали, предназначени за дългосрочна употреба в професионална и хоби среда. Продуктите на GAV са често срещани и предпочитани в производствени бази, сервизи, бояджийници и други обекти в страната.

Кондензоотделителите на пневмогрупите се предлагат с автоматично или ръчно източване на конденза.

Пневподготвящите групи с влагоуловители с автоматично източване на конденза са един от иновативните продукти на GAV Италия. Те са предпочитан вариант поради отпадане на ангажимента за наблюдение на нивото в чашката на кондезоотделителя и автоматичното отделяне на флиуда при достигането на определено ниво.

Предлагаме вариант пневмогрупа 1/4″ или 1/2″ с изход за чист въздух. Те са подходящ вариант, когато се използват инструменти, които трябва да се омасляват. И когато се ползват бояджийски пистолети, където въздуха не трябва да се омаслява, но задължително трябва да се пречисти от конденз.

Групите са препоръчителни, а в някои случаи дори задължителни при използването на компресор, защото влагоуловителят гарантира изхода на чист въздух, редуцир вентила регулира налягането, а омаслителят омаслява пневматичните инструменти и машините. Предлагаме специално масло за пневмогрупи Sprinter, внос от GAV Италия. Разгледайте нашите качествени предложения на достъпни цени от вносител.