Масло за пневмогрупи и пневматични инструменти Sprinter е произведено в GAV – Italia. Предлаганото от нас масло за пневмогрупи се използва се за омасляване на пневматични инструменти. В отвора за подаване на въздух се капват 3 или 4 капки преди работа с инструмента. Специализираното масло предпазва инструментите от конденз и корозия, гарантира безпроблемното и дълготрайно използване. Предотвратява образуването на скреж.

Маслото се използва и в пневмогрупи за компресор. То осигурява омасляването на пневматичните инструменти и машините, като по този начин осигурява добра защита против износване. Имаме налични телепресостати с различен ампераж и амперова защита. А също така въздушни филтри и гарнитури за компресори на въздух.

Предлагаме професионална консултация относно избора на резервни части за ремонт.

Всяка една от частите, които предлагаме е оригинална и с доказан произход и и гаранция. Евростил 2003 е официален представител за България на GAV – Италия и предлага резервните части за компресор на достъпни цени. Обновете стария си компресор и удължете срока му на експлоатация. Всички резервни части за компресори, (манометри, пресостати редуцир вентил, възвратни и предпазни клапани, спирателни и изпускателни кранове за компресор шумозаглушители), които предлагаме са оригинални италиански на GAV и Bamax.