Пневматична филтрираща линия BAMAX

Код: FSE1M+FOIL01M+FAC
1,512.89 лв.1,618.40 лв.

Кондензоотделители с редуцир вентили и манометри и само редуцир вентили от GAV – Italia. Предлагаме и мини серия кондензоотделител 1/8 и кондензоотделител с редуцир вентил 1/8 от BAMAX – Italia.

Кондензоотделителите на GAV Italy се различават по размера на присъединителните отвори 1/2, 1/4 , 1/8, 1 цол. А също така спрямо дебита на въздух, който компресора дава. Всеки от тях има филтър, който улавя фини прахови частици и замърсявания над 10 µm и може да бъде подменен след износването му. Предлагаме резервни чашки и О пръстени. Последните иновативни варианти на кондензоотделители от GAV включват чашка с автоматично източване на конденза.

Кондензоотделител за пневматични инструменти

При използването му се отстранява конденза и по този начин предотвратяваме негативните последици при омасляването на инструмента на въздух. Това гарантира дългосрочното използване на пневматичните инструменти. Повече информация относно необходимостта от използването на кондензоотделител можете да получите в нашия блог. Имаме налични, телепресостати с различен ампераж и амперова защита. А също така въздушни филтри и гарнитури за компресори на въздух.

Предлагаме професионална консултация относно избора на резервни части за ремонт. Всяка една от частите, които предлагаме е оригинална и с доказан произход и и гаранция.

Евростил 2003 е официален представител за България на GAV – Италия и предлага резервните части за компресор на достъпни цени. Обновете стария си компресор и удължете срока му на експлоатация.