Пневматични инструменти, които предлагаме са внос от GAV – Италия и BAMAX. В тази категория може да разгледате и изберете Вашият нов инструмент, според неговата характеристика, функция и приложение. От филтъра или търсачката може да редуцират кои инструменти да се покажат. Предлагаме професионални инструменти за компресор различни видове като пневматични винтоверти за професионална и хоби употреба.

Голямо разнообразие на модели пневматичен шлайф. Модели пневматичен флекс с абразивен диск за рязане на метал и шлайфане, с възможност за регулиране на оборотите.

Виброшлайф, ротационен шлайф, ъглов шлайф, прав шлайф, цилиндричен шлайф на 18000 и 25000 оборота. А също така и професионална серия шлайфове като ротационен шлайф със система за изсмукване и виброшлайф със система за изсмукване.

Пневматична нитачка с размери на дюзите: 2.4 – 3.18 – 4 – 4.8 mm. Пневматични бормашини, подходящи за пробиване на отвори до 13 мм и разпробиване на скъсани болтове. Разнообразие на пневматични гайковерти, които функционират при налягане от 5 до 8 бара и са реверсивни.

Както и пневматични прахосмукачка, лозарска ножица, зеге, тресчотки, такаламит, такери за игли и скоби, пневматични къртачи комплект с шила. Пружинен балансьор за инструменти, който създава удобство при работа с инструменти на въздух и удължава срока за използването им поради прецизното им съхранение. Поддържаме постоянно наличие на резервни части на склад. В нашия онлайн магазин можете да закупите масло за компресор от GAV Италия.

Всички професионални инструменти, които Евростил 2003 предлага, са оригинални италиански на Bamax и GAV. Разгледайте и категории компресор за въздух и резервни части за компресори.