Пневматични инструменти

Пневматични инструменти, които предлагаме са внос от GAV – Италия и BAMAX. В тази категория може да разгледате и изберете Вашият нов инструмент, според неговата характеристика, функция и приложение. От филтъра или търсачката може да редуцират кои инструменти да се покажат. Предлагаме професионални пневматични инструменти различни видове като пневматични винтоверти за професионална и полупрофесионална употреба. Голямо разнообразие на модели пневматичен шлайф. Модели пневматичен флекс с абразивен диск за рязане на метал и шлайфане, с възможност за регулиране на оборотите.

Виброшлайф, ротационен шлайф, ъглов шлайф, прав шлайф, цилиндричен шлайф на 18000 и 25000 оборота. А също така и професионална серия шлайфове като ротационен шлайф със система за изсмукване и виброшлайф със система за изсмукване. Пневматична нитачка с размери на дюзите: 2.4 – 3.18 – 4 – 4.8 mm. Пневматични бормашини, подходящи за пробиване на отвори до 13 мм и разпробиване на скъсани болтове. Разнообразие на пневматични гайковерти, които функционират при налягане от 5 до 8 бара и са реверсивни. Както и пневматична прахосмукачка, пневматична лозарска ножица, пневматично зеге, пневматични тресчотки, пневматичен такаламит. Пневматични такери за игли и скоби. Пневматични къртачи комплект с шила. Пружинен балансьор за инструменти, който създава удобство при работа с пневматични инструменти и удължава срока за използването им поради прецизното им съхранение. Поддържаме постоянно наличие на резервни части за пневматични инструменти на склад.

Всички пневматични инструменти, като Пневматични къртачи, Пневматични бормашини, Пневматична нитачки, пневматични винтоверти, пневматични гайковерти.

Всички професионални пневматични инструменти, които Евростил 2003 предлага, са оригинални италиански на Bamax и GAV.