Пневматични връзки от термопласт, внос от GAV – Италия, произведени по последните европейски стандарти. Подходящи са за въздух и флуиди.

Тази олекотена версия пневматични връзки е удобна както при използването на пневматични инструменти, така и при водопроводи. Високото качество гарантира лекота, гъвкавост, антистатичност. Ниската плътност и голямата здравина дават възможност за замяна на металните връзки. Те са устойчиви на корозия и водоустойчиви. Разгледайте новата серия продукти на GAV – Italia с моногообразни приложения.

Компресори за въздух и пневматика с високо качество, произведени в Италия. Евростил 2003 е официален представител на GAV Italia за България и директен вносител на BAMAX srl. Компанията предлага стоки със широк спектър на приложение в строителството, мебелната, хранително вкусова промишленост и всички производствени предприятия. Пневматичните инструменти са подходящи за индустриално и автосервизно оборудване. Резервни части за компресори, компресорни глави, бояджийски пистолети, пневмогрупи, накрайници и маркучи.

Гаранция 24 месеца.