Бързи връзки легирана стомана, качествени и надеждни, произведени в GAV Италия. Предлаганите от нас бързи връзки от легирана (подсилена) стомана са подходящи за налягане от 0 до 20 бара.

От тази категория може да изберете от 2 вида връзки:

– стандартни, масово използвани бързи връзки – серия 4500/4600 –
0-16 бара
– бързи връзки за голям дебит – серия Магнум 4000/4100 –
0-20 бара

Стандартни бързи връзки легирана стомана, серия 4500/4600

Тези бързи връзки са със стандартен профил и се свързват с повечето популярни на пазара мъжки бързи връзки. Тествани спрямо стандартните връзки от месинг, тези съединители изработени от подсилена стомана, са по-устойчиви и с по-дълъг експлоатационен живот. За тяхната устойчивост и предимства допринася и това, че са поцинковани.

Магнум бързи връзки легирана стомана, серия 4000/4100

Пневматичните бързи връзки за въздух от серия Магнум са подходящи за висок дебит и имат по-голям диаметър в сравнение с масово използваните връзки. Подходящи са за захранване на мощни пневматични инструменти, като например гайковерти.Серията Магнум включва бързи връзки, произведени по европейски стандарт с универсално присъединяване. Подходящи са за включване на гайковерти 3/4” и 1” с цел осигуряване на максимален дебит на пневматичните инструменти. Изборът на подходящата бърза връзка е от голямо значения за безпроблемната експлоатация на пневматичния инструмент.

Бързите връзки в тази категория се предлагат във варианти с цолова резба или със щуцер за свързване на маркуч. Подходящи са за използване в индустрията, строителството и други. Участват в изграждането на пневматични магистрали.

Производството на пневматични връзки GAV е изцяло автоматизирано и качеството се следи във всеки един етап. Заводът производител има регистрация в системата за контролиране на качеството ISO.
Предлагаме професионална консултация относно избора на пневматични връзки. Всички бързи връзки, които предлагаме са оригинални и с доказан произход и и гаранция. Евростил 2003 е официален представител за България на GAV – Италия. Предлагаме богата гама бързи връзки, нипели, муфи, тройници, четворници, удължители, колена и други.

GAV e италианска фирма, създадена 1974 година с богат опит в производството на бързи връзки и аксесоари за компресори на въздух. Отличава се с високо технологично ниво, непрекъснати иновации и електронен мониторинг.