Връзка за гумиран маркуч 113/B

Код: 113/B
3.63 лв.4.53 лв.

Бързи връзки за маркуч предпазен механизъм

Код: AB/C
Original price was: 43.92 лв..Current price is: 39.50 лв..

Бърза връзка за маркуч UNI/C – GAV

Код: UNI/C
10.20 лв.10.60 лв.

Бърза връзка мъжка резба UNI – GAV

Код: UNI
9.60 лв.10.20 лв.

Бърза връзка с женска резба UNI/A – GAV

Код: UNI/A
9.99 лв.12.25 лв.

Bръзка за маркуч 113/C – GAV

Код: 113/C
2.26 лв.2.98 лв.

Връзка с женска резба 113/A – GAV

Код: 113/A
2.26 лв.3.60 лв.

Предлагаме на Вашето внимание богата гама от бързи връзки, внос от GAV Италия . Разгледайте нашите предложения за професионални бързи връзки за въздух с допълнителен предпазен механизъм,бързи връзки с пружини ,бързи връзки за маркучи от материал никелиран месинг. Покритието от никел осигурява защита от корозия.

Бързи връзки никелиран месинг за въздух са с различен дебит. Те са с присъединителни размери 1/4, 3/8, 1/2 мъжка и женска резба. Бързите връзки за маркуч са с размери Ф 6, Ф 8, Ф 10, Ф 12, Ф 14. Те са тип елха с заострени върхове за добро сцепление. Бързите връзки за въздух с пружина за маркуч са с размери 6х8, 8х10, 8х12, 10х12,12х14. Куплунгите с предпазен механизъм са подходящи за висок дебит. Предимството на този вид връзки е че играят ролята и на спирателен кран за въздух. Пневматичните връзки от никелиран месинг са подходящи за налягане от 0 до 16 и 0 до 20 бара.

При свързването им задължително се използва тефлонова лента или резбоосигурител, които можете да закупите в нашия онлайн магазин. Бързите връзки за въздух са сачмени, устойчиви на вибрации и подходящи за дългосрочна експлоатация. Те имат висока пропускателна способност и осигуряват безопасност при работа. Подходящи са за свързване към компресори, въздуховоди и пневматични инструменти.Имат широко приложение в тежката, леката промишленост, автосервизите и във всички области в които се използва въздух. Участват в изграждането на пневматични магистрали. Притежават сертификат за качество.
GAV е италианска компания с богат опит в производството на пневматични връзки. Компанията е сертифицирана в системата за управление на качеството ISO. Евростил е официален представител на GAV Италия.

Компресори за въздух и пневматика с високо качество, произведени в Италия. Евростил 2003 е официален представител на GAV Italia за България и директен вносител на BAMAX srl. Компанията предлага стоки със широк спектър на приложение в строителството, мебелната, хранително вкусова промишленост и всички производствени предприятия. Пневматичните инструменти са подходящи за индустриално и автосервизно оборудване. Резервни части за компресори, компресорни глави, бояджийски пистолети, пневмогрупи, накрайници и маркучи.