Бързи връзки никелиран месинг

Предлагаме на Вашето внимание богата гама от бързи връзки, внос от GAV Италия . Разгледайте нашите предложения за професионални бързи връзки за въздух с допълнителен предпазен механизъм,бързи връзки с пружини ,бързи връзки за маркучи от материал никелиран месинг. Покритието от никел осигурява защита от корозия. Бързи връзки никелиран месинг за въздух са с различен дебит. Те са с  присъединителни размери 1/4, 3/8, 1/2 мъжка  и женска резба. Бързите връзки за маркуч  са с размери Ф 6, Ф 8, Ф 10, Ф 12, Ф 14. Те са тип елха с заострени върхове за добро сцепление. Бързите връзки за въздух с пружина за маркуч са с размери 6х8, 8х10, 8х12, 10х12,12х14. Куплунгите с предпазен механизъм са подходящи за висок дебит. Предимството на този вид връзки е че играят ролята и на спирателен кран за въздух. Пневматичните  връзки от никелиран месинг са подходящи за налягане от 0 до 16 и 0 до 20 бара.

При свързването им задължително се използва тефлонова лента или резбоосигурител, които можете да закупите в нашия онлайн магазин. Бързите връзки за въздух са сачмени, устойчиви на вибрации и подходящи за дългосрочна експлоатация. Те имат висока пропускателна способност и осигуряват безопасност при работа. Подходящи са за свързване към компресори, въздуховоди и пневматични инструменти.Имат широко приложение в тежката, леката промишленост, автосервизите и във всички области в които се използва въздух. Участват в изграждането на пневматични магистрали. Притежават сертификат за качество.

GAV е италианска компания с богат  опит в производството на пневматични връзки. Компанията е сертифицирана в системата за управление на качеството ISO. Евростил е официален представител на GAV Италия.