Бързи връзки месинг са произведени в GAV – Italia. Олекотени версии пневматични бързи връзки мъжка или женска резба с размери 1/4, 1/2, 3/8. Бързите връзки за маркуч от месинг са за вътрешен диаметър Ф6, Ф9, Ф13 мм. Те са тип елха с заострени върхове за по-добро сцепление с маркуча. Този тип връзка е подходяща за по-висок дебит. Бързи връзки месинг са на пружинен принцип. Куплунгите за маркуч на въздух осигуряват лесен монтаж и демонтаж на маркучи и пневматични инструменти. Бърза връзка за маркуч месинг е с висока пропускателна възможност. Устойчиви са на вибрации, многократно включване и изключване и дългосрочна експлоатация. Осигуряват безопасност при работа . Лесни са за свързване.

Бързите връзки за въздух месинг са неделима част от въздухопроводите. Посочените размери на куплунгите за маркуч се отнасят за вътрешния диаметър на Вашия маркуч. Задължително следва да бъдат притегнати към маркуча със скоби. Препоръчваме скоби 1269 от продуктите на GAV, поради тяхната здравина и устойчивост на високо налягане.В нашия онлайн магазин можете да закупите тройници и четворници от месинг с две и с три бързи връзки. Предлагаме редукции в зависимост от Вашите нужди, а също така консултации относно изграждането на пневматични магистрали. Бързите връзки месинг имат сертификат за качество. Цените са атрактивни от вносител. При нас можете да закупите и течен уплътнител за резби.

GAV е италианска компания с богат опит в производството на пневматични връзки. Отличава се с високо технологично ниво и непрекъснати иновации. Производството енапълно автоматизирано. Компанията е регистрирана в системата за управление на качеството ISO. Евростил 2003 е официален представител на GAV Италия.