Колена с вътрешна резба RT 6105

Код: RT 6105
4.36 лв.4.54 лв.

Тройник Y резба и бързи връзки

Код: RT6113
5.67 лв.13.19 лв.

Леща за шлаух – размери

Код: RO6076
0.69 лв.1.26 лв.

Дросели за изходящ въздух

Код: RF6013 6014 6015
17.69 лв.22.13 лв.

🔩 Пневматични връзки за шлаух, произведени в GAV Италия. Предлаганите връзки за шлаух са изработени от никелиран месинг или технополимер. Разнообразие от метални връзки за шлаух с покритие от никел, което гарантира защитата от корозия. Връзките за шлаух с резба са с метрични резби или цолови с размери 1/8, 1/4, 3/8, 1/2, за шлаухи с диаметър Ф4, Ф6, Ф8, Ф10, Ф12. В тази категория можете да откриете и връзки за шлаух с метрични резби, колена с ротация за шлаухи, тройници за шлаух и четворници за шлаух. Предлаганите бързи връзки за шлаух са със цанга и лесно освобождаване. Подходящи са за изграждане на пневматични магистрали, пневматични разпределители и навсякъде, където се използва въздух под налягане до 15 бара.

В категорията предлагаме пневматични връзки за шлаух с гайка са подходящи за места, където не е необходимо бързо освобождаване. Използват се на места, където има по-високи вибрации. Изработени са от никелиран месинг. Може да се използват при свързването на шлаухи, по които преминават освен сгъстен въздух, така и масло, нафта, бензин.

В тази категория също така предлагаме богата гама пневматични връзки за шлаух изработени от технополимер. Фитингите за въздух от този вид издържат на налягане до 15 бара. Всички връзки от тази серия са тип бързи връзки за шлаух, освобождават се бързо и лесно, без да е необходимо използването на инструментите. Разновидностите, които предлагаме са прави свързващи, колена за шлаух, тройници, четворници технополимер. Колена и тройници за свързване с резби метрични или цолови.

Всички продукти от тази категория са произведени от GAV Италия. Евростил 2003 е официален представител на GAV за България. Предлагаме професионална консултация относно изграждането на конфигурации и пневматични магистрали.