Пистолети за силикон и покрития, произведени от GAV и BAMAX Италия.

Пневматични пистолети за силикон и уплътнения

Пневматични пистолети за силикон тип салам 600мл. или флакон 310 мл. с висококачествен здрав метален корпус. Пистолетите за силиконов уплътнител са пневматични и се захранват със сгъстен въздух. Те са удобни за работа, лесни за поддръжка и с дълъг живот на експлоатация. Подходящи са за всякакви лепила и уплътнения в опаковка тип салам или в опаковка флакон. Освен стандартен тип пистолети за силикон, които разнасят материала на тънка линия, предлагаме пистолет за салам, който разпръсква флуида и това дава възможност за бързо и равномерно разнасяне. Всички пневматични пистолети са произведени в Италия и отговарят на европейските стандарти за качество.

Пневматични пистолети за защитни покрития

Пистолетите за защитни и шумоизолиращи покрития, които предлагаме са произведени от GAV и BAMAX Италия. Предлагаме няколко различни варианта, които са подходящи за професионална и полупрофесионална употреба. Всички пистолети са оборудвани със стандартна бърза връзка. Удобни и леки за работа.

Ние сме официален представител на италианската марка GAV и директен вносител на продуктите на BAMAX. Предлагаме резервни дюзи за пистолетите за силикон и съдействие при избора.