Професионални пистолети за боядисване на въздух са произведени в GAV – Italia. Може да са с долно и горно казанче. Бояджийски пистолет професионална серия са с работно налягане 2-4 бара и 4-8 бара. Предлаганите допълнителни дюзи са с размери 0.5, 1.0, 1.2, 1.4, 1.8 мм. Пистолетите за боядисване са с нисък разход на боя и висок дебит HVLP. Предлагаме и без казанче с възможност за директно включване към различни разфасовки боя. Професионални пистолети за боядисване имат допълнителни настройки за фино и детайлно боядисване.

Предлагаме и пистолети тип аерограф, удобни за боядисване на малки детайли с дюзи 0,8мм. и възможност за закупуване на допълнителни с размери 0,5 мм. и 1,0 мм.. Поддържаме резервни части на склад като резервни чашки, О пръстени , уплътнения и дюзи различни размери. В онлайн магазина можете да намерите КИТ за почистване на пистолета, филтри и предпазни маски.

Професионален бояджийски пистолет на въздух в сравнение с електрическия аналог е с по ниски разходи за поддръжка. Освен това могат да бъдат използвани във влажна и пожароопасна среда поради липсата на искра. Този тип много рядко дефектират. При избора трябва да вземете в предвид изходящия дебит на Вашия компресор. Професионалните модели имат нужда от 400 литра в минута. Устойчиви на всички видове бои и разтворители.

Бояджийските пистолети, които предлагаме се използват в автобояджийници, мебелната индустрия, производствени предприятия. Евростил – 2003 е официален представител на GAV за България. Имаме дългогодишен опит в областта и развита дистрибуторска мрежа в страната. Предлагаме професионална консултация.