Предпазни и помощни средства при боядисване с пневматични бояджийски пистолети. В тази категория предлагаме помощни средства и резервни части за пистолети за боядисване, произведени от GAV Италия. Видове продукти:

Стойки за пистолети и аерографи

с възможност за монтаж на стена или работна маса. Стойките за бояджийски пистолети са подходящи за всички модели пистолети на GAV предлагани в нашия сайт и магазин. Могат да се монтират на стена или да се ползват на всякаква равна повърхност без монтаж. Моделът за аерографи има възможност за монтаж на работна маса, като разполага със закачалка за 2 броя аерографи.

Казанчета за бояджийски пистолети

Долни и горни казанчета за бояджийски пистолети от серия 162 A/B, Record 2200 и Z3000HVLP. При избора на казанче трябва да се съобрази моделът на пистолета, към който ще се монтира. Казанчетата са с вместимост 180мл. 500мл. 1000мл. В случай, че не намирате казанче за Вашия пистолет GAV се свържете с нас. Възможно е продуктът да е наличен, но да не е качен в сайта.

Филтри за боя

Филтрите за боя, които предлагаме са подходящи за пистолети с горно и пистолети с долно казанче. Тяхната функция е да филтрират боята, преди да попадне в основата на пистолета и дюзата. Това предпазва от запушване и зацапване при боядисването. Филтрите имат финна мрежа с добра пропускливост и не пречат на правилната работа на пистолета.

Предпазни маски и ръкавици

Други продукти от категория Предпазни и помощни средства са маските и ръкавици. Предлагаме еднократни предпазни маски, комплект наушници и очила, както и маски с филтър от активен въглен. За маските с активен въглен предлагаме допълнителни филтри, които се подменят на определен период. Също така тук може да намерите работни предпазни ръкавици.