Пистолети за боядисване на въздух с долно и горно казанче, внос от GAV – Italia. Разгледайте нашите предложения за бояджийски пистолети с допълнителна регулация на въздуха. Пистолетите на въздух са леки, компактни и екологични. С възможност за регулиране на количеството боя, струята и входящия въздух. Бояджийският пистолет е окомплектован фабрично с дюза 1.5 мм. Предлагаме допълнителни дюзи с размери 1.2, 1.8, 2.00, 2.2, 2.5 мм. Поддържаме на склад чашки, уплътнители, О пръстени и други. В нашия онлайн магазин можете да закупите и КИТ за почистване на пистолета, поставка, защитни маски, очила и наушници. Пистолетите са с работно налягане от 6 до 8 бара и дебит на въздух от 100 до 250 литра в минута. Пистолетите за боядисване в тази категория се използват за полупрофесионална употреба, от производствени предприятия, автосервизи, мебелната индустрия, както и за домашна хоби употреба.

Бояджийският пистолет на въздух се отличава с дълъг експлоатационен срок, здравина и изключително качествена изработка. Системата за боядисване HVLP е с метални дюзи и има многобройни приложения. Както за домашно така и за професионално ползване. Съвместими са с всички видове маркучи и накрайници, които се предлагат на пазара. Всички модели Пистолети за боядисване на въздух са налични на склад.

GAV е италианска компания с богат опит в производството на аксесоари за сгъстен въздих. Отличава се с високо технологично ниво и непрекъснати иновации. Има регистрация в системата за управление на качеството ISO.

Евростил 2003 е официален представител на GAV Италия. Извършваме сервиз и поддържаме постоянна наличност на резервни части. Предлагаме професионална консултация при избора и поддръжката на пистолети за боядисване на въздух и размера на допълнителните дюзи при необходимост.