Комплект пистолети на въздух различни варианти, произведени в Италия. В тази категория предлагаме комплекти с пистолети за боядисване с горно или долно казанче, пистолети за помпане, за миене, за продухване. Някои комплекти имат и включен спирален маркуч с вътрешен диаметър 6мм. с дължина 5 метра и бързи връзки.

Система за боядисване с мини компресор и метални дюзи, внос от Италия. В комплекта разполагате с дюза 1.5 мм., която можете да използвате за всички видове бои на водна и терпентинова основа след постигане на необходимата степен на разреждане. Дюза 3.00 можете да използвате за фасадни бои и латекс. При боядисване в затворени помещения системата HVLP не позволява разпрашаване на боята поради ниското налягане от 0.15 бара,което се компенсира с голям дебит при пръскане от 1300 литра в минута.

Предлагаме също комплект пистолети на въздух за боядисване с допълнителна дюза по избор.

Всички пневматични пистолети са произведени от GAV Italy. Компания с дългогодишен опит в производството на пневматични елементи и инструменти. Евростил е официален представител на GAV за България.