Газов калорифер 10 – 16 kw

Код: MASTERBLP17M
400.00 лв.

Газов отоплител MASTER 36-53 kw

Код: MASTERBLP53M
980.00 лв.

Газови калорифери регулируеми на пропан-бутан, произведени в MCS Italy S.p.A.

✓ Нашите газовите отоплители автоматично прекъсват притока на газ при спиране на тока.
✓ Подходящи за отопление на халета, автосервизи и други помещения, в които се осигурява приток на свеж въздух.
✓ Осигурен гаранционен и извън гаранционен сервиз.
✓ Наличие на резервни части на склад.
✓Предлагаме изгодни лизингови условия при закупуване на газови калорифери от нашия магазин.

Вентилирането на въздуха на газовите калорифери осигурява отоплението на голям обем от площ. По време на работа не се усеща мирис на газ.

Двигателите на отоплителите са с термозащита. Имат предпазен клапан за регулиране на налягането. Възможност за регулиране на мощността на отоплителите. Калориферите са оборудвани с маркуч за газ и регулатор. Имат термостат срещу прегряване.

Газовите печки са лесни за поддръжка. За безпроблемна работа на генераторите трябва да се осигури подходяща обмяна на въздуха. Затова те се използват на открито или в помешения, в които е осигурен притока на чист въздух. При свързване на калорифера с газовата бутилка трябва да имате предвид, че всички резби са наляво. Тоест те се затягат по посока обратна на часовниковата стрелка.

Предлагаме професионална консултация относно избора на резервни части за ремонт. Всяка една от частите, които предлагаме, е оригинална и с доказан произход и и гаранция. Евростил 2003 е официален представител за България на GAV – Италия и предлага резервните части за компресор на достъпни цени. Обновете стария си компресор и удължете срока му на експлоатация. Всички резервни части за компресори, (манометри, пресостати редуцир вентил, възвратни и предпазни клапани, спирателни и изпускателни кранове за компресор шумозаглушители), които предлагаме, са оригинални италиански на GAV и Bamax.