Газов калорифер 10 – 16 kw

Код: MASTERBLP17M
400.00 лв.

Газов отоплител MASTER 36-53 kw

Код: MASTERBLP53M
980.00 лв.

Газови и дизелови отоплители Master, произведени в Италия. Мобилни отоплители с висока надежност и стандарт, произведени в съответствие с най-новите и строги европейски стандарти и сертификационни изисквания на най-престижните институти за контрол на качеството. Газови калорифери с ръчно запалване, предпазни клапани за регулиране на налягането, оборудвани с маркуч и регулатор. Моделите имат термостат срещу прегряване. Отоплителите са лесни за поддръжка, със здрава и силна конструкция. Възможност за закупуване на стаен термостат. Предлагат се варианти с различна мощност, за различни по големина помещения.

Дизелови отоплители с директно и индиректно горене, подходящи за малки и големи помещения. Имат електронна система за контрол на пламъка. С маслени филтри, двигател с термична защита, индикатор за нивото на горивото и горивни камери от неръждаема стомана. Работят с обикновеното дизелово гориво предлагано по бензиностанциите и с дизелово гориво за отопление.

Всички отоплители са с гаранция.

Компресори за въздух и пневматика с високо качество, произведени в Италия. Евростил 2003 е официален представител на GAV Italia за България и директен вносител на BAMAX srl. Компанията предлага стоки със широк спектър на приложение в строителството, мебелната, хранително вкусова промишленост и всички производствени предприятия. Пневматичните инструменти са подходящи за индустриално и автосервизно оборудване. Резервни части за компресори, компресорни глави, бояджийски пистолети, пневмогрупи, накрайници и маркучи.