Маркуч PU за боядисване GAV

Код: EVO
8.35 лв.185.83 лв.

Маркуч PU за боядисване с накрайници

Код: 110625 Quick
109.63 лв.205.03 лв.

Шлаух за въздух полиуретан

Код: 3080 шлаух
1.42 лв.5.70 лв.

 

Маркучи за компресор с отлично качество

Маркучи и шлаухи за въздух, внос от GAV Италия на изгодни цени.

Разгледайте нашите гумени маркучи за въздух на Ф 6, Ф 8, Ф 10, които продаваме на метър. Предлагаме и шлаухи PA12 тип RILSAN за въздух на Ф 4, шлаух Ф 6, шлаух Ф 8, шлаух Ф 10.

Спирални маркучи за въздух

Спиралните маркучи за въздух са с накрайници бързи връзки или байонет. В тази категория можете да разгледате маркучи за компресори с различна дължина на Ф 6, Ф 8 и Ф 10. Тези тип ,,кристал” са с двойна текстилна оплетка. Те са с дължина 10 или 20 метра с бързи връзки. Предлагаме и скоби с уши за маркучи.

Маркуч за въздух за компресор онлайн

Маркучи и шлаухи за въздух , произведени в GAV Италия са с доказано европейско качество. Подходящи са за свързване на компресор на въздух с пневматичен инструмент или машина. Имат широко приложение в индустрията, промишлените цехове и автосервизите.

Наричани още пневматични маркучи, маркучи за компресори, маркучи за пара, шлаухите на GAV са най-доброто решение, когато качеството и безпроблемната работа са приоритет!

Компресори за въздух и пневматика с високо качество, произведени в Италия. Евростил 2003 е официален представител на GAV Italia за България и директен вносител на BAMAX srl. Компанията предлага стоки със широк спектър на приложение в строителството, мебелната, хранително вкусова промишленост и всички производствени предприятия. Всички пневматични инструменти са подходящи за индустриално и автосервизно оборудване. Резервни части за компресори, компресорни глави, бояджийски пистолети, пневмогрупи, накрайници и маркучи.

Гаранция 24 месеца.