В тази категория предлагаме богата гама италиански компресорни глави от BAMAX – Italia за всички видове предлагани от нас компресори за въздух. Вариантите са с чугунен блок или алуминиев блок. Мощността на главите варира от 2 Hp до 7.5 Hp., дебит от 190 до 798 литра в минута.

Компресорните глави се предлагат без масло. В нашия онлайн магазин можете да закупите компресорно масло за бутални и винтови компресори със сертификат.

На задвижващата шайба на главата има стрелка за посока, която задължително трябва да се спази при стартиране на компресора. Колелото на компресорната помпа при правилен монтаж ще гарантира въздушното охлаждане.

Италиански компресорни глава

Компресорни глави Bamax имат резбови технологичен отвор, на който е монтиран отдушник. Той не позволява изхвърлянето на масло при работа. През него се освобождават загрятите пари от маслото. След монтажа на компресорната глава се налива масло в картера до 1 мм. над точката, използва се около 40 часа, сменя се и следващата смяна е след 300 работни часа.

Ние сме на Ваше разположение за консултация относно избора на глава за Вашия компресор. Евростил 2003 е официален представител на GAV Италия за България и директен вносител от Bamax Италия. Bamax е италианска компания с богат опит в производството на бутални, безмаслени, медицински и винтови компресори.

Всички компресори за въздух са с 24 месечна гаранция. Поддържаме постоянно резервни части на склад. Частите на компресорните помпи са произведени 100% в Италия. Предлагаме възможност за закупуване на лизинг. Доставката до Ваш адрес е за наша сметка.