Компресорни глави

Компресорни глави от BAMAX – Italia за монофазни и трифазни компресори. В тази категория предлагаме богата гама италиански компресорни глави за всички видове предлагани от нас компресори за въздух. Вариантите са с чугунен блок или алуминиев блок. Мощността на главите варира от 2 Hp до 7.5 Hp., дебит от 190 до 798 литра в минута.

По – подробна информация относно избора на въздушната помпа можете да получите в нашата статия от блога ,, Как да изберем правилната въздушна помпа. Компресорните глави се предлагат без масло. В нашия онлайн магазин можете да закупите  компресорно масло за бутални и винтови компресори със сертификат.

На задвижващата шайба на главата има стрелка за посока, която задължително трябва да се спази при стартиране на компресора. Колелото на компресорната помпа при правилен монтаж ще гарантира въздушното охлаждане.  Компресорни глави Bamax имат резбови технологичен отвор, на който е монтиран отдушник. Той не позволява изхвърлянето на масло при работа. През него се освобождават загрятите пари от маслото. След монтажа на компресорната глава се налива масло в картера до 1 мм. над точката, използва се около 40 часа, сменя се и следващата смяна е след 300 работни часа.

Ние сме на Ваше разположение за консултация относно избора на глава за Вашия компресор. Евростил 2003 е официален представител на GAV Италия за България и директен вносител от Bamax Италия. Bamax е италианска компания с богат опит в производството на бутални компресори, безмаслени компресори, медицински компресори и винтови компресори. Всички компресори за въздух са с 24 месечна гаранция. Поддържаме постоянно резервни части за компресорите и компресорните глави на склад. Частите на компресорните помпи са произведени 100% в Италия. Предлагаме възможност за закупуване на лизинг. Доставката до Ваш адрес е за наша сметка.

Продукта е добавен успешно в количката.: