Винтов компресор 10Hp

Код: DEB-NF-B-10
8,340.62 лв.

В тази подкатегория на основната категория Компресори за въздух предлагаме на Вашето внимание подбрани модели Винтови компресори. Винтовите компресори са произведени от водещия италиански производител BAMAX и отговарят на всички съвременни стандарти за качество и безопасност. Компанията има дългогодишен опит в производството на бутални, безмаслени, медицински и винтови компресори.

Ние сме директен вносител и предлагаме широка гама продукти на BAMAX, които поддържаме на склад. Също така предлагаме възможност за поръчка на компресор от богатия каталог на BAMAX. Винтовите компресори са 100% произведени в Италия. Едно от предимствата ни е директният контакт с производителя, което дава възможност за бърза и навременна доставка на консумативи, като въздушни и маслени филтри, и резервни части.

Винтовите компресори имат широко приложение в индустрията. Те са изключително ефективни с висока производителност и ниски нива на шум. Тихи и компактни, тези компресори са предпочитан вариант в производствени помещения, като могат да бъдат поставени близо до работната точка. Това спестява изграждането на дълги пневматични магистрали, където неизбежно се получават загуби на сгъстен въздух и спад в налягането.