Бутални компресори

Бутални компресори, внос от BAMAX – Italia.  Разгледайте нашите предложения за монофазни и трифазни въздушни компресори с  различна мощност и дебит в зависимост от Вашите нужди. Компресорите на въздух са с ресивъри от 3 литра до 500 литра. В нашия онлайн магазин предлагаме компресори с мощност на електрическия двигател 2Hp, 3HP,4Hp, 5.5Hp. Компресорните помпи са с чугунен или алуминиев блок. Трифазните компресори имат защита от претоварване на двигателя от променливи амплитуди в електрическата мрежа.
Буталните компресори служат за захранване на пневматични инструменти, пистолети за боядисване, за помпане, за пясък и други. Поддържаме резервни части на склад. Предлагаме компресорни глави, редуцир вентили, манометри, възвратни и изпускателни клапани. А също така монофазни , трифазни пресостати с 1 и 4 отвора, телепресостати с амперова защита.

В нашия онлайн магазин можете да закупите компресорно масло за бутални компресори. За улеснение на клиентите компресорът  за въздух разполага с прозрачно око, на което се следи нивото на маслото в картера. Маслото се сменя 30 часа след първоначалното пускане и след това след всеки 300 – 400 работни часа.

Компресорите за въздух, които предлагаме са оборудвани с колела. Посочените в описанието на продуктите стойности на дебита обозначават входящия дебит. За да добиете представа за изходящия дебит на компресора е необходимо да намалите посочените стойности с 20%. Гаранционното и след гаранционното обслужване се извършва в нашия сервиз, от техници с дългогодишен опит.
Допълнителна информация за избора на компресор може да прочетете в статиите в нашия блог.
Италианските компресори на въздух са подходящи за употреба в домашни условия, автосервизи, гумаджийници и строителни предприятия.

Продукта е добавен успешно в количката.: