Безмаслени и медицински компресори

Безмаслени и медицински компресори произведени в NARDI и BAMAX-Италия. Евростил 2003 внася иновативна гама от професионалните безмаслени и медицински компресори. Те са предназначини за дългосрочна експлоатация и високо ниво на ефективност дори и при тежко натоварен цикъл. Оригиналните части , изработени 100% в Италия и ниското ниво на шум  са част от предимствата на компресорите.

Безмаслените и медицински компресори са с ресивър, произведен от специлна стоманена сплав. Тя гарантира здравината и дългосрочната експлоатация на компресора. Ресивърите са обработени вътрешно и външно с антикорозионно покритие. Предлагаме дентални компресори  с изсушител, който осигуряват най  – доброто качество на въздуха при захранване на зъболекарските инструменти. Безмаслените и медицинските компресори са двуцилиндрови и куплирани. Имат пластмасова решетка, която насочва въздуха към главата с цел по – добро охлаждане. За вариантите без изсушител предлагаме кондензоотделител  автоматично отделяне на конденза по време на работа.

Безмаслени и медицински компресори се използват  предимно за малки дебити и за специални цели, където употребата на масло е нежелателна. Например в медицината, стоматологията и други. Основно предимство на безмаслените компресори е че не вкарват масло и конденз във въздуха. Всяка една от частите, които предлагаме е оригинална и с доказан произход и и гаранция от 24 месеца. Материалите, от които са изработени компресорите се избират стриктно да отговарят на изискванията по ISO. Ако желаете да поръчате безмаслен или медицински компресор от каталога на Nardi Compressori, ние ще го внесем за Вас. Доставката е в рамките на 20 работни дни. Евростил 2003 е официален представител за България на GAV – Италия и предлага резервните части за компресор на достъпни цени. Всички резервни части за компресори, (манометри, пресостати редуцир вентил, възвратни и предпазни клапаниспирателни и изпускателни кранове за компресор  шумозаглушители), които предлагаме са оригинални италиански на GAV и Bamax.

Продукта е добавен успешно в количката.: