Ретрактори за инструменти 0-2.5кг. ER00

Код: ER00
97.00 лв.107.87 лв.

Балансьор за инструменти пружинен 0.6 – 1.5 кг.

Код: AT0043
Original price was: 88.08 лв..Current price is: 80.00 лв..

Балансьор ретрактори за инструменти 2кг.- 5кг.

Код: 7221080001
Original price was: 528.90 лв..Current price is: 485.00 лв..

Балансьор ретрактори за инструменти 4-8 кг.

Код: 7221080002
Original price was: 560.71 лв..Current price is: 515.00 лв..

Балансьори за окачване на инструменти, ретрактори и позиционери  на марката CARL STAHL KROMER. Богат асортимент от балансьори за инструменти с безупречно качество. Ние сме официален представител на немската компания производител Carl Stahl Kromer и предлагаме възможност за поръчка на всеки продукт от богатия каталог на компанията. Свържете се с нас за повече информация.

В тази категория ще откриете различни видове балансьори, ретрактори и позиционери. Те са изключително подходящи за пневматични инструменти от нашия каталог, както и за всякакви други инструменти и машини. Предлагаме продукти на немската компания Carl Stahl Kromer и италианската марка BAMAX.

Необходим ли ми е ретрактор или балансьор за инструменти? Какви са неговите предимства?

  • Балансьорите, ретракторите и позиционерите са идеалното решение за подобряване на управлението и организацията на инструментите в производствени, сервизни и монтажни работни станции.
  • Подходящи са за всякакви места, където се използват различни инструменти, с цел за по-лесна, подредена и организирана дейност.
  • Предназначението на всеки балансьор за инструменти е да се повиши ергономичността и по този начин безопасността и производителността на работното място.
  • Лесни за инсталация, без необходимост от захранване и обслужване.
  • Безопасни – работят без електрическо захранване;
  • Широко приложение. Използват се във всякакви сфери – медицина, производства, сервизи, работилници и т.н.

Каква е разликата между балансьори за окачване на инструменти, ретрактори и позиционери?

  • Ретрактор за инструменти– Това, което различава ретракторите от другите балансьори е в начина, по който се връща въжето. При ретракторите връщането става автоматично.
  • Балансьор за инструменти – при него закаченият инструмент се връща ръчно от потребителя, чрез повдигане, като тяхната цел е по-скоро да балансират на желано от потребителя ниво.
  • Позиционерите за инструменти – при тях въжето се настройва на определена височина и въпреки в промяната на тежестта, примерно закачане на по-тежък инструмент, той остава на зададеното ниво.

Компанията Carl Stahl Kromer е световен лидер в производството на пружинни балансьори. Богатото разнообразие и индивидуалните решения, които предлагат ги поставя на първа позиция в световен мащаб. Нашите партньорски взаимоотношения ни дават възможност да предложим на нашите клиенти, най-доброто решение, чрез директен контакт и съдействие от страна на производителя.