Италиански аерографи GAV

Аерографи GAV, произведени в Италия. Нашите аерографи GAV са прецизни инструменти , които с помощта на въздух разпръскват боя. Предлагаме единичнодействащи и двойнодействащи въздушни четки. При единично действащите модели четки на въздух количеството на боята се регулира със спусък, който се движи нагоре надолу.

Италиански аерограф GAV е подходящ за професионална и хоби употреба. Има приложение в рисуването, бодиарт и всякакви декорации. Използва се от начинаещи творци както в сферата на моделирането, така и в сладкарската промишленост.

Единичнодействащи аерографи

Аерограф комплект е с две казанчета за боя. Първият се намира в долната част на ръкохватката. При подаване на въздух от компресора и изтичането на боята от контейнера започва да пръска. Те са сходни с пулверизиращите пистолети. Подходящи са за оцветяване на фон и по-големи детайли. Този тип аерограф е единичнодействащ . Има настройка само за един периметър на пръскане на боята – чрез потока на въздуха. Комплектът включва спирален комплект и допълнителен контейнер за боя.

Двойнодействащи аерографи

Можете да разгледате и двойно действащите модели четки, които наподобяват химикалка. Въздушните четки са с метален корпус. Имат спусък, който се движи напред назад и надолу нагоре. По този начин се контролира въздушния поток и боята. Те се използват за по прецизна работа и рисуване. За оптималната работа с такъв тип инструменти на въздух се изисква опит.

Професионални аерографи комплект с компресор

Аерограф професионална серия е двойнодействащ т.е той се регулира чрез промяна на потока на боята и въздуха. Спусъкът се намира в горната част. Работи при налягане до 2 бара. Дюзата е с диаметър 0,3 мм. Подходящ за рисуване или оцветяване на малки детайли. Тази въздушна четка може да се почиства лесно. Контейнерът с капацитет 10 куб.см. е разположен отдясно в горната част на аерографа, за по-добра видимост при работа с аерографа. Ръкохватката на аерографа има механизъм, който променя потока въздух и количеството боя. С удобна форма във вид на писалка за лесна употреба. Предлага се в удобна кутийка с капак за съхранение. В комплекта са включени пипета за боята, ключе за сглобяване, щуцер на 1/8 за маркуч с вътрешен диаметър 4мм.

Търсите комплект въздушна четка с компресор? В нашия онлайн магазин ще откриете удобна поставка за аерограф и професионални компресори за въздушни четки.

Правилното почистване на инструмента е много важно за дългосрочното му използване. Въздушните четки имат приложение в декорацията и в разнообразни професионални и хоби дейности. Висчки модели предлагани от нас аерографи са оригинални и с гаранция.

Италиански компресори за въздух и пневматика с високо качество, произведени в Италия. Евростил 2003 е официален представител на GAV Italia за България и директен вносител на BAMAX srl.

Пневматичните инструменти са подходящи за индустриално и автосервизно оборудване. Резервни части за компресори, компресорни глави, бояджийски пистолети, пневмогрупи, накрайници и маркучи.

Поддържаме постоянна наличност на резервни части на склад. Буталните компресори, които GAV-Bulgaria предлага са с директно задвижване.

Предлагаме, сертифицирани ( оригинални ) резервни части, както и всякакви аксесоари, накрайници и пистолети за въздушни компресори.

Гаранция 24 месеца.