Mини бояджийски пистолет + ДЮЗА

Код: Superpropaint+1200
98.86 лв. 91.94 лв.

Професионален аерограф

Код: MINIPAINT200
166.78 лв.

Аерограф комплект за боядисване

Код: MINIPAINT100
43.19 лв. 40.17 лв.

Компресор за аерограф

Код: BASSOTTO
366.97 лв.

Аерографи GAV, произведени в Италия. Нашите аерографи GAV са прецизни инструменти , които с помощта на въздух разпръскват боя. В тази категорията Аерографи можете да разгледате единично действащи модели. При този тип инструменти на въздух количеството на боята се регулира със спусък, който се движи нагоре надолу. Използва се от начинаещи творци както в сферата на моделирането , така и в сладкарската промишленост.

Можете да разгледате и двойно действащите модели четки , които наподобяват химикалка. Въздушните четки са с метален корпус . Имат спусък, който се движи напред назад и надолу нагоре. По този начин се контролира въздушния поток и боята. Те се използват за по прецизна работа и рисуване. За оптималната работа с такъв тип инструменти на въздух се изисква опит.

Правилното почистване на инструмента е много важно за дългосрочното му използване. Въздушните четки имат приложение в декорацията и в разнообразни професионални и хоби дейности. Висчки модели предлагани от нас аерографи са оригинални и с гаранция.

Компресори за въздух и пневматика с високо качество, произведени в Италия. Евростил 2003 е официален представител на GAV Italia за България и директен вносител на BAMAX srl. Компанията предлага стоки със широк спектър на приложение в строителството, мебелната, хранително вкусова промишленост и всички производствени предприятия.

Пневматичните инструменти са подходящи за индустриално и автосервизно оборудване. Резервни части за компресори, компресорни глави, бояджийски пистолети, пневмогрупи, накрайници и маркучи.

Поддържаме постоянна наличност на резервни части на склад. Буталните компресори, които GAV-Bulgaria предлага са с директно задвижване.

Предлагаме, сертифицирани ( оригинални ) резервни части, както и всякакви аксесоари, накрайници и пистолети за въздушни компресори.

Гаранция 24 месеца.