За нас

ЕВРОСТИЛ 2003

Официален представител на GAV Italia за България

Евростил - 2003 ЕООД Пневматика

Фирма Евростил 2003 е създадена през 2003 година в град София от инженер Иван Атанасов. Компанията е търговско дружество с основна дейност продажба на пневматика, компресори и пневматични инструменти внос от Италия. Ние разчитаме на дълготрайно партньорство с доказани италиански производители, лидери в производството на високотехнологични и иновативни продукти. Евростил 2003  е официален представител на GAV Italia за България и директен вносител на BAMAX srl. Както и директен вносител на безмаслени и медицински компресори Nardi Compressori. Компанията предлага стоки със широк спектър на приложение в строителството, мебелната, хранително вкусова промишленост и всички производствени предприятия. Пневматичните инструменти са подходящи за индустриално и автосервизно оборудване.

ПРЕДИМСТВА

 • Продуктите, които предлагаме, отговарят на стандартите за качество и изискванията за безопасност в ЕС.
 • Конкурентни цени.
 • 100% наличност на предлаганите продукти и резервни части на склад
 • Гаранционно и извънгаранционно обслужване.
 • Професионална консултация от техническо лице.
 • Реален магазин, в който можете да видите на място предлаганите продукти.
 • Възможност за закупуване на лизинг.
 • Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.
gav

За GAV – Заводът на GAV e позициониран в Брендола, Виченца. Фирмата е производител с над 40 годишна история в производството на пневматика. Специализирана е в производството на пистолети за боядисване, пневматични инструменти, резервни части за компресори, пневматични връзки, маркучи и шлаухи. Има сертифицирана система за качество SGSL TUV и напълно автоматизиран производствен процес, който позволява изпълняването на поръчките в оптимален срок.

bamax

BAMAX Италия е позициониран в Риволи, Виченца. BAMAX е търговска марка за производство на бутални компресори, винтови компресори, пневматични инструменти, маркучи, пневматика и пневматични инструменти. Стратегията на фирмата е всички части за сглобяване на компресори да бъдат произведени в Италия (Авелино) и да се гарантира качеството и дългосрочната им употреба.

Nardi Compressori

За Nardi Compressori – Производствената база на Nardi се намира във Виченца, Италия. Nardi е бързоразвиваща се компания, която специализира в производството на иновативни 100% безмаслени компресори. Компанията предлага серия медицински компресори, 100% безмаслени, компресори подходящи за хранително-вкусовата промишленост. Компресори за високо налягане, за гмуркане, пейнбол, малки компресори с батерии и др.

МИСИЯ

 • Нашата мисия е да гарантираме на нашите клиенти качество, разнообразие и достъпна цена на предлаганите продукти.
 • Осъществяваме цялостни решения, подчинени на идеята за енергоспестяване и намаляване на разходните норми с крайна цел опазване на околната среда.
 • Наша основна цел е търсенето и намирането на най-оптималните решения за нашите клиенти.
 • Ежедневно се стремим да отговорим на Вашето търсене, да Ви консултираме, да улесним и оптимизираме избора Ви.
 • Стремежът ни е да гарантираме най-високо ниво на качество и надеждност на нашите продукти при работа.
 • В кратки срокове извършваме ремонт, техническа поддръжка и при необходимост – профилактика.

ВИЗИЯ

 • Ние подкрепяме духа на колегиалност, лоялност и креативност на нашите служители и насърчаваме тяхното развитие.
 • Нашият екип работи ежедневно по подобряване обслужването в нашия онлайн магазин. Цели да отговори компетентно, ясно и бързо при запитване по телефон или имейл. Да не пропуска възможност да се отнесе към клиента с професионализъм, усмивка и позитивно отношение при всяка наша среща.
 • Приоритет за нас е клиентите ни да бъдат доволни, както от продуктите, така и отношението. Да създадем повод  да бъдем препоръчани.
 • Приоритет в развитието на компанията е разширяване на мрежата от клиенти и предлагане на съвременни и иновативни продукти, отговарящи на изискванията на европейския пазар.
 • Съществена част от нашата дейност е съсредоточена в разширяване на дистрибуторската мрежа в страната. С цел бърз и лесен достъп до нашите продукти и популяризиране на двата бранда. Haши основни дистрибутори са Хипермаркет Багира, Хипермаркет Крез, Мастерхаус и др. Наши клиенти са предприятия като Монтюпе, Доландия България, Костал България и др.
0
+
Доволни клиенти
0
Години в бизнеса
0
+
Дистрибутори
0
Продукта

Кои сме ние

ЕВРОСТИЛ 2003 e официален представител за България на GAV Italy има сериозно развита дистрибуторска мрежа в цялата страна.

Продуктите на GAV може да откриете в хипермаркети и магазини на нашите дистрибутори Багира, Крез, Мастерхаус, Бултех, Еко Хидравлика, Крис 06, Макоми Груп и др. в много градове в България.

Ако проявявате интерес да станете наш дистрибутор, моля свържете с нас за получаване на оферта.

Багира
100%
Крез
100%
Мастерхаус - гр.Бургас
100%
Бултех - гр.Перник
100%
Еко Хидравлика - гр.Враца
100%
Крис 06 - гр.Шумен
100%