0
0.00 лв.

ЕВРОСТИЛ 2003

Фирма Евростил 2003 е създадена през 2003 година в град София от инженер Иван Атанасов. Компанията е търговско дружество с основна дейност продажба на пневматика, компресори и пневматични инструменти внос от Италия. Ние разчитаме на дълготрайно партньорство с доказани италиански производители, лидери в производството на високотехнологични и иновативни продукти. 

Евростил 2003  е официален представител на GAV Italia за България и директен вносител на BAMAX srl. Както и директен вносител на безмаслени и медицински компресори Nardi Compressori. Компанията предлага стоки със широк спектър на приложение в строителството, мебелната, хранително вкусова промишленост и всички производствени предприятия. Пневматичните инструменти са подходящи за индустриално и автосервизно оборудване

За GAV – Заводът на GAV e позициониран в Брендола, Виченца. Фирмата е производител с над 40 годишна история в производството на пневматика. Специализирана е в производството на пистолети за боядисване, пневматични инструменти, резервни части за компресори, пневматични връзки, маркучи и шлаухи. Има сертифицирана система за качество SGSL TUV и напълно автоматизиран производствен процес, който позволява изпълняването на поръчките в оптимален срок.

BAMAX Италия е позициониран в Риволи, Виченца. BAMAX е търговска марка за производство на бутални компресори, винтови компресори, пневматични инструменти, маркучи, пневматика и пневматични инструменти. Стратегията на фирмата е всички части за сглобяване на компресори да бъдат произведени в Италия (Авелино) и да се гарантира качеството и дългосрочната им употреба.

За Nardi Compressori – Производствената база на Nardi се намира във Виченца, Италия. Nardi е бързоразвиваща се компания, която специализира в производството на иновативни 100% безмаслени компресори. Компанията предлага серия медицински компресори, 100% безмаслени, компресори подходящи за хранително-вкусовата промишленост. Компресори за високо налягане, за гмуркане, пейнбол, малки компресори с батерии и др.

Доволни клиенти
0 +
Години в бизнеса
0
Дистрибутори
0 +
Продукта
0 +

ПРЕДИМСТВА

КАЧЕСТВО

Продуктите, които предлагаме, отговарят на стандартите за качество и изискванията за безопасност в ЕС.

ЛИЗИНГ

Възможност за закупуване на лизинг.

Конкурентни цени

Екипът на "Евростил 2003" полага всички усилия за да осигури възможно най-добри цени на своите продукти.

ДОСТАВКА

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв

АСОРТИМЕНТ

100% наличност на предлаганите продукти и резервни части на склад

КОНСУЛТАЦИЯ

Професионална консултация от техническо лице.

СИГУРНОСТ

Гаранционно и извънгаранционно обслужване.

МАГАЗИН

Реален магазин, в който можете да видите на място предлаганите продукти.

5/5
"Уникален магазин с любезен персонал. Има всичко, от което бихте имали нужда!"
- Тапицерско студио
X