Product Tag - Части за компресори

Части за компресори, внос от Италия, произведени от GAVsrl и Bamax. Всичко необходимо за трифазни и монофазни компресори.

Компресорни глави с различна мощност от 2 к.с. до 7,5 к.с. за компресори с мощност на двигателя от 1,5 до 5kw. С чугунен блок или специална алуминиева сплав. Производителност от 190 л./мин. до 800 литра в минута входящ въздух. Всички компресорни помпи, които предлагаме са произведени от BAMAX Italia. Налични на склад резервни части за компресори като плочи с клапани, гарнитури, сегменти и др.

Пресостати, възвратни и предпазни клапани

Пресостати за монофазни и трифазни компресори с амперова защита, с един или четири присъединителни отвора. Пресостатите са произведени от NEMA за GAVsrl. Качествени и издържливи, с възможност за регулиране на налягането, при което да включва и изключва компресора.

Над 10 вида възвратен клапан с различни размери на присъединителните отвори. Клапаните имат 3 отвора, за свързване към компресора, към бутилката и към пресостата, чрез шлаух с диаметър 6мм.

Предпазни изпускателни клапани, произведени за GAV от Padovan Valerio се предлагат във варианти регулируеми и нерегулируеми. Регулируемите могат да бъдат настроени да изпускат при желаното от потребителя налягане. Нерегулируемите са заводски калибрирани и се предлагат и във вариант със сертификат. Предпазните клапани предпазват при евентуални аварии.

Манометри, редуцир вентили, бързи връзки

Манометри за налягане с прецизно отчитане, със скала от 0-16 бара. За отчитане на налягането в бутилката или за свързване към регулатори за въздух за отчитане на работното налягане.

Качествени редуцир вентили с манометър и бързи връзки. Разнообразие от принадлежности за компресор като маркучи, бързи връзки, куплунги, щуцери, нипели, муфи и колена. Тройници и четворници за въздух от никелиран месинг.

Евростил – 2003 е официален представител на GAV за България и директен вносител на компресори и компресорни глави от BAMAX и Nardi Compressori.

Продукта е добавен успешно в количката.: