Product Tag - Пресостат

Монофазен, трифазен пресостат и пресостат с амперова защита са произведени в GAV Италия. Ролята на пресостатите за компресори за въздух е да включват електромотора при достигане на долната граница на зададеното налягане. Те изключват електрическия двигател при достигане на горната граница. Монофазен пресостати се използват за монофазни компресори, а трифазен пресостат и пресостат с амперова защита за трифазни компресори. Предлагаме варианти с един и с четири отвора. Присъединителен размер 1/4 женска резба. Моделите с 1 отвор са за свързване към бутилката. Вариантите с 4 отвора се използват за монтиране на манометър, редуцир вентил с бърза връзка и предпазен клапан за компресор. Ако не желаете да използвате един от изходите, можем да Ви предложим тапа за запушване. Вариантът с амперова защита предпазва електрическия двигател от изгаряне при непостоянно подаване на електрически ток от мрежата.

Разгледайте нашите предложения за монофазен и трифазен пресостат комплект  за комресор, подходящи за директен монтаж. Те включват редуцир вентил,  два броя манометри, предпазен клапан и бърза връзка за въздух. Първия манометър отчита налягането в бутилката, а втория работното налягане, подавано към инструмента на въздух.

В нашия онлайн магазин можете да закупите шлаух на метър за свързване на пресостата с възвратния клапан.

Предлаганите прсостати за компресор са със декларация за съответствие и на атрактивни цени от вносител. Гаранция 24 месеца.

GAV е италианска компания с над 40 години опит в производството на аксесоари за сгъстен въздух. Производството е напълно автоматизирано. Регистрирана е в системата за управление на качеството ISO. Евростил 2003 е официален представител на GAV Италия. Фирмата предлага резервни части за компресори.

Продукта е добавен успешно в количката.: