Product Tag - Пресостат за компресор

Пресостат за компресор на въздух е произведен в GAV Италия. Предлагаме монофазни пресостати и трифазни пресостати с един или с четири отвора. А също така телепресостати, които са трифазни пресостати с амперова защита. Телепресостатите с амперова защита предпазват електродвигателя на компресор от изгаряне. Подходящи са за използване при непостоянното подаване на електрически ток от мрежата.

Функцията на пресостата е при достигането на определено налягане да изключват електродвигателя на компресора и по този начин да го предпазват. Пресостат за компресор монофазен с 4 отвора има изход за включване към бутилката, другите са за свързване към манометър, бърза връзка или редуцир вентил. В един от отворите обикновенно се включва предпазен изпускателен клапан. Той може да бъде регулируем и нерегулируем. Монофазни пресостати GAV за компресор са фабрично настроени да изключват мотора при достигане на налягане 8 бара. И съответно да включи отново при падане на налягането до 6 bar. По този начин в ресивъра се поддържа въздух под налягане в определени граници. Пресостат за компресор трифазен е настроен фабрично да изключи мотора при достигане на налягане 10 бара. Границата на включване и изключване може да бъде променена до горна граница 12 бара.

В нашия онлайн магазин предлагаме монофазен пресостат комплект, който включва редуцир вентил , манометър, предпазен клапан и бърза връзка. А също така и трифазен пресостат комплект в комбинация с редуцил вентил, манометър, предпазен клапан и бърза връзка. Комплектите са готови за директен монтаж към компресора. В магазина или онлайн можете да закупите и шлаух на метър, с който да свържете пресостата с възвратния клапан. Гаранция  на всички преостати и телепресостати 24 месеца. Евростил 2003 е официален представител на GAV.

Продукта е добавен успешно в количката.: