Product Tag - Пневмогрупа

Пневмогрупа за компресор е произведена в GAV Италия. Тя включва кондензоотделител, редуцир вентил, манометър и омаслител. Присъединителни размери 1/8, 1/4,  3/8, 1/2, 3/4 и 1 цол.  Тук можете да разгледате вариант с ръчно и вариант с автоматично източване на конденза. Пневмогрупа за компресор за въздух с автоматично източване на конденза е един от иновативните продукти на GAV Италия. Въпреки по високата цена този тип модел се търси на пазара поради отпадане на ангажимента за наблюдение на нивото в чашката на кондезоотделителя  и автоматичното отделяне на флиуда при достигането на определено ниво.

Групите са препоръчителни а в някои случаи дори задължителни при използването на компресор , защото влагоуловителят гарантира изхода на чист въздух, редуцир вентила регулира налягането, а омаслителят омаслява пневматичните инструменти и машините. Пневмогрупа за компресор е с метален корпус, на който са отбелязани посоката на входа и изхода на въздух. Те трябва да бъдат спазени при монтажа.

Предлагаме вариант пневмогрупа 1/4 с изход за чист въздух.  Тя е подходяща при работа с пневматични инструменти, които трябва да се омасляват, както и с такива, които не трябва. Изводът за чист въздух е бърза връзка европейски стандарт. Към нея можете да включите например пистолет за боядисване, който няма нужда от омасляване.При монтажа на пневмогрупата препоръчваме използването на тефлонова лента или резбоосигурител. Трябва да се внимава да не се пренатегне. Всички чашки са с метални протектори за защита при изпускане. Поддържаме резервни части на склад като чашки, филтри, О пръстени и други. Пневмогрупа за компресор включва два метални държача за стена.

Предлагаме специално масло за пневмогрупи Sprinter.

Продукта е добавен успешно в количката.: