Пистолет за помпане ф80 CEE

Код: 60G-T
115.93 лв.125.56 лв.

Пистолет за помпане на въздух е произведен в GAV Италия. Има удобна ергономична дръжка с антиплъзгащо покритие, която завършва с бърза връзка за включване към маркуч на въздух. На страничната част на дръжката има черно копче за изпускане на въздуха чрез натиск. Манометърът е защитен от гумен протектор. Работно налягане от 0 до 12 бара. Един от популярните варианти е пистолет за въздух с манометър  ф63 мм., маркуч и накрайник за помпане на гуми. В нашия онлайн магазин можете да закупите накрайници за помпане Ф6, Ф8 и накрайник за помпане на гуми на камиони. А също така модели пистолет в комбинация с ръкохватка или дълъг накрайник за камиони. Предлагаме и сертифициран пистолет за помпане с манометър Ф63 мм. WIKA. Окомплектован е с гумиран маркуч 40 см. Налягането се регулира с двустепенен спусък. Първата степен за регулирана на спусъка е изпускане на въздух от гумата. Втората степен т.е чрез по – силен натиск е помпането на гумата. Работно налягане 10 бара.

Пистолет за помпане с цифров манометър е с избор на дименсии  PSI, bar, kPa, kg/cm2 . Работно налягане 12 бара. Дигиталният дисплей се изключва автоматично. Работи с литиево йонни батерии 3V /2х1.5/ Защитен е с гумен предпазител. Има бутон за изпускане на излишния въздух и декларация за съответствие.

Пистолетите за помпане с цифров манометър за гуми има приложение в гумаджийниците, автосервизите и бензиностанциите. Този тип пистолети за помпане задължително се използват при измерване на налягането и помпането на автомобилните гуми на спортни автомобили. А също така и за гуми на съвременни автомобили, които се пълнят с хелий. При този тип автомобилни гуми е необходима по голяма прецизност при отчитане на налягането.