Product Tag - пистолети на въздух

Пистолети на въздух 100% произведени в Италия от GAV. Пистолетите на въздух имат широко приложение в автосервизи, гумаджийници, бензиностанции, производствени предприятия.

Предлагаме пневматични инструменти за пясъкоструене с казанче или накрайник маркуч. Пистолети за миене с вода с бърза връзка за маркуч или за миене с препарати с казанче с вместимост 1 литър.

Пистолети за помпане с цифров и дигитален манометър, които разполагат с накрайници за помпане на гуми на автомобили, както и за гуми на камиони. Някои пистолети са със сертифицирани манометри WIKA. Предлагаме комплект накрайници за помпане на топки, балони, надуваеми дюшеци.

Пистолети за обдухване с къс накрайник Еко вариант с ниска консумация на въздух. Пистолети за въздух с дълъг накрайник и бърза връзка. Варианти с дълго рамо 500мм. за труднодостъпни места. Комплекти с допълнителни накрайници.

Пистолети на въздух за шумоизолация и защитно покритие, произведени от GAV и Bamax Италия. Поддържаме резервни дюзи на склад.

Пистолет за пяна на въздух, който работи със стандартните опаковки. Разполага с дълъг накрайник за труднодостъпни места.

Фирма Евростил – 2003 е официален представител на GAV srl за България. GAVsrl e компания с над 40 години опит в производството на пневматика. Всички продукти са преминали през строг контрол за качество.